Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Supermaan 2022: dit is wanneer
0
Maan

Supermaan 2022: dit is wanneer

Supermaan 2022: dit is wanneer

Er is in 2022 tweemaal een supermaan. Je vindt hier de data van de supermaan in 2022, evenals in welk teken de supermaan dan staat.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Een supermaan is wanneer de maan het dichtst bij de aarde staat en daardoor – in het geval van een volle maan – groter en feller oogt. Bij een supermaan lijkt de volle maan vanuit ons gezien circa 7% groter en 14% feller dan gebruikelijk.

Er zijn twee ingrediënten nodig voor een supermaan: de volle of nieuwe maan én de afstand van de maan tot de aarde. Wanneer de maan vol is én deze het dichtst bij de aarde staat, spreek je van een volle supermaan. Dit maakt dat ‘ie groter en feller oogt.

Wanneer de maan nieuw is én deze het dichtst bij de aarde staat, spreek je van een nieuwe supermaan. Deze zie je echter niet.

Wanneer is er een supermaan in 2022?

Tijdens een supermaan is de energie van de volle maan dus nóg sterker dan gebruikelijk.

In juni staat de volle supermaan in vuurteken Boogschutter. Verwacht actie, passie en momentum. Wat wil jij doen? Doe het nu!

Een maand later, in juli, staat de volle supermaan in aardeteken Steenbok. Steenbok is het teken van hard werken en structuur. Je droom of doel (die jij tijdens de supermaan van juni hebt bepaald) mag nu nog meer vorm krijgen. Ga aan de slag en blijf dat moment pakken om te doen. Kom uit je hoofd en in actiemodus.

Bekijk ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨