Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Shop nu de populaire Maan Kalender 2021
0
Shop

Shop nu de populaire Maan Kalender 2021

Shop nu de populaire Maan Kalender 2021 - VolleMaanKalender.nl

Ben je op zoek naar een fijne kalender voor 2021? Check dan de Maan Kalender 2021 scheurkalender voor je dagelijkse dosis maan-inspiratie!

In de Maan Kalender 2021 lees je hoe je in het nieuwe jaar van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Zo lees je bijvoorbeeld wanneer het een goed moment is om de administratie te doen, om naar de kapper te gaan of om te ontspannen.

Naast de diverse maanfasen en hun invloed op jouw dagelijkse leven, lees je ook relevante achtergrondinfo over de maan en astrologie. Bijvoorbeeld wat gunstig is om te doen bij nieuwe maan, wassende of afnemende maan, et cetera. Alles is geschreven met een praktische inslag, zodat je meteen aan de slag kunt.

Ook vind je in deze scheurkalender voor 2021 info over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren en gezondheid. De scheurkalender is voorzien van duidelijke symbolen, tips en adviezen.

Waar wacht je nog op? Shop de Maan Kalender 2021 scheurkalender en maak van 2021 jouw droomjaar! ✨

Misschien vind je deze items ook leuk?

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨