Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Zoek je Doreen Virtue kaarten? Dit zijn een aantal decks!
0
Orakel Shop

Zoek je Doreen Virtue kaarten? Dit zijn een aantal decks!

Zoek je Doreen Virtue kaarten? Dit zijn een aantal decks!

De orakel kaarten van Doreen Virtue zijn wereldwijd populair. Er is een uitgebreide collectie aan decks: van engelen tot aan godinnen en levensdoelen. Shop hier je favoriete Doreen Virtue kaarten!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Engelen antwoorden orakelkaarten

Soms heb je een antwoord nodig op een vraag. Een antwoord dat precíes de spijker op z’n kop slaat. Dit kan een ‘ja’ of een ‘nee’ zijn. Of je wilt weten wanneer je ‘n nieuwe baan krijgt, je soulmate of twinflame tegenkomt of wanneer je gaat verhuizen.

Deze 44 Engelen antwoorden orakelkaarten bieden je een leidraad voor wanneer je een kort, maar krachtig antwoord nodig hebt. Het deck is inclusief handleiding, zodat je er zelf meteen mee aan de slag kunt!

Engelentherapie orakelkaarten

De Engelentherapie orakelkaarten is een mooie set van 44 kaarten. Je kunt dit deck goed gebruiken voor je healingsproces. Je wordt dan – door middel van de kaarten – begeleidt door engelen en aartsengelen, met name door Michaël en Rafaël.

De orakelkaarten en het bijbehorende boekje geven aan welke stappen je kunt ondernemen om je angsten te overwinnen en om emotionele blokkades los te laten. Op de kaarten uit dit deck staan prachtige afbeeldingen van de engelen. Daarnaast vind je een boodschap of antwoord voor jezelf of andere mensen.

Levensdoel orakelkaarten

Met de Levensdoel orakelkaarten van Doreen Virtue kun je een betrouwbare reading doen, bijvoorbeeld om je carrière te doorgronden of je spirituele pad te ontdekken. Elk van de 44 prachtig geïllustreerde kaarten bevat een boodschap van de engelen, passend bij je vraag en je levensdoel.

Godinnen orakelkaarten

Godinnen zijn engelachtige, sterke, liefdevolle wezens die je met alles in je leven willen helpen. Hoe mooi is dat? Met deze Godinnen orakelkaarten zul je kennismaken met godinnen uit verschillende culturen. Ook ontdek je hoe zij je kunnen helpen. Elke kaart heeft een eigen boodschap over hoe je de kwaliteit kunt verhogen van je leven, je gezondheid, je relaties, financiën, carrière en je spirituele pad.

Engelen & Kristallen orakelkaarten

Engelen zijn krachtige boodschappers en kristallen verveelvoudigen deze (natuurlijke!) energie op een mooie manier. Met deze 44 Engelen & Kristallen orakelkaarten geeft Doreen Virtue je positieve energie en berichten. De bijbehorende handleiding laat je zien hoe je een juiste en accurate reading kunt geven. Ook geeft ‘t je de aanvullende betekenis van iedere kaart om over na te denken.

Er zijn natuurlijk veel meer Doreen Virtuee kaarten en decks te vinden. Check hier het volledige assortiment Doreen Virtue kaarten. ✨ Bekijk ook de 5 mooiste orakel decks of de 5 mooiste tarot decks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨