Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Deze sterrenbeelden zijn ‘t slimste (herken je jezelf?)
0
Sterrenbeeld

Deze sterrenbeelden zijn ‘t slimste (herken je jezelf?)

Deze sterrenbeelden zijn 't slimste (herken je jezelf?

Het is niet zo moeilijk om slimme mensen aan te wijzen. Slimme mensen hebben vaak snelle, grappige opmerkingen en delen graag hun kennis met de wereld. Het zijn goede gesprekspartners en ze krijgen altijd alles voor elkaar. Wat dit met astrologie te maken heeft? Nou, een deep dive in de kenmerken van de sterrenbeelden leert dat er een aantal tekens uitspringen die heel pienter zijn. Of het nu gaat om street smart of hoogbegaafdheid; elk teken heeft z’n eigen skills. Welke sterrenbeelden doorgaans het slimste zijn, lees je in dit artikel!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Ram is het eerste teken van de dierenriem. Dat maakt ze vlot van geest. Ze reageren snel en zijn niet bang om ergens in te duiken. Hun onafhankelijkheid en zelfverzekerdheid brengt ze ver in het leven. Soms bluffen ze zich ergens doorheen, maar meestal weten ze wel waar ze over praten. Ze zijn niet bang om te falen. Dat in combinatie met hun ‘grote mond’ en vlotte gedrag, maakt dat ze altijd slim voor de dag komen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Tweelingen is een snel teken. Ze zijn leergierig en absorberen nieuwe informatie als een spons. Hun hoofd is net een database; ze kunnen over elke persoon, situatie en ervaring praten alsof het onlangs nog gebeurd is. Hun grote brein onthoudt álles. Je mag bijna uitkijken dat wat je zegt niet ooit nog tegen je wordt gebruikt…

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Maagd is ontzettend intelligent. Ze analyseren graag alle situaties – tot in de detail. Hun vermogen om dingen uit te zoeken is ongeëvenaard. Gestructureerd als maar kan doorgronden ze alles. Ze zien niets over ‘t hoofd en onthouden wat ze tegenkomen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Een Schorpioen komt misschien stil en (soms) zelfs koud over, maar dat komt omdat ze ontzettend goed kunnen observeren. Ze kijken rond wat er speelt in de kamer en binnen gesprekken. Schorpioen heeft een unieke manier van denken. Ze zijn van nature net een detective, want ze lopen altijd drie stappen voor op anderen. Op de een of andere manier weten ze áltijd alles te doorgronden.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Met een eigen unieke manier van denken is Waterman het meest eigenzinnige teken van de dierenriem. Dit excentrieke teken heeft een slim karakter, maar dat wordt misschien niet altijd even snel opgemerkt. Juist omdat ze zo eigenzinnig kunnen zijn, zal niet iedereen hen begrijpen. Toch lopen ze altijd een stap voor op de rest. Ze hebben het vermogen om vlot problemen op te lossen, al dan niet op onconventionele manieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨