Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Engelensteen Seleniet werking en gebruik
0
Engelentekens Kristallen & stenen

Engelensteen Seleniet werking en gebruik

Seleniet werking en gebruik

Seleniet reinigt, kalmeert en zuivert. Het is dé steen die wordt ingezet als jij verder wil intunen op jouw spirituele gaven. Ook wordt Seleniet gebruikt om andere edelstenen op te laden. Lees in dit artikel over de werking en het gebruik van engelensteen Seleniet.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Seleniet (op de headerfoto te zien in combinatie met een smudgestick) is een gipsachtig mineraal dat verbonden is met je derde oog chakra en kruin chakra. Daarnaast zorgt Seleniet voor heldere communicatie en intuïtie, haalt ‘ie verwarring weg en vergroot ‘ie jouw intuïtie. Seleniet werkt op het Goddelijke: het is een Engelensteen die ervoor zorgt dat jij beter in contact kan komen met je engelen, voorouders en gidsen. Dit maakt Seleniet een populaire steen om in te zetten rondom spirituale gaven en activiteiten. Denk aan tarot leggingen, readingen, healing sessies en ga zo maar door.

Edelstenen opladen met Seleniet

Edelstenen verbruiken veel energie: de energie die jij op dat moment nodig hebt. Daarom zijn ze ook zo heilzaam. Je kunt edelstenen op diverse manieren weer opladen, zodat je hun kracht en energie weer ten volste kan ervaren. Een van die manieren is door middel van Seleniet. Leg je edelstenen in een Seleniet oplaadschijf of Seleniet oplaadschaal om ze te ontladen, op te laden en te reinigen. Je kan de edelstenen ook in de buurt van een stuk Seleniet leggen. Hoe lang leg je je edelsteen bij Seleniet in de buurt? Een halve dag tot een volledige dag is prima.

En ehh, vergeet je niet je Seleniet zelf ook zo nu en dan op te laden? Dit doe je door ‘m achter het raam in het volle maanlicht te zetten. Bekijk hier de volle maan kalender 2023.

Shop Seleniet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.