Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
WINACTIE – Win jouw favoriete orakelkaarten
0
Orakel

WINACTIE – Win jouw favoriete orakelkaarten

WINACTIE - Win jouw favoriete orakelkaarten

Hoe tof is dit: in samenwerking met Uitgeverij Deltas mogen we twee mensen blij maken met hun favoriete orakelkaarten deck. Lees verder hoe je mee kunt doen.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

– Deze winactie is verlopen, bedankt voor deelname! –

Review: De geheime boodschappen van Dieren

De geheime boodschappen van dieren

Dieren zijn krachtige boodschappers. Van de reusachtige walvis tot de kleine bij: elk dier heeft zo een eigen betekenis. Dankzij de 46 kaarten én het bijbehorende boekje van De geheime boodschappen van Dieren kom je weer in contact met de wijsheid die zij bij zich dragen. Als ik een dier tegenkom, hoe groot of klein ook, dan ben ik altijd benieuwd wat er achter die ogen schuilgaat. Wat is de spirituele betekenis van…? Het geeft zo’n nederig gevoel om te beseffen dat we de aarde delen met deze prachtige creatures. En wij kunnen zóveel van hen leren. Chip Richards heeft die kennis met dit deck gebundeld. Letterlijk: boodschappen van de dieren.

Het orakel van de maan

De maan is ontzettend krachtig. Ze heeft invloed op onze nachtrust, onze vruchtbaarheid en ons humeur. Ze geeft energie. De maan staat in een cyclus in diverse maanfasen en tekens. Ze gaat door elk teken van de dierenriem. En afhankelijk van in welk teken ze staat, geeft ze een bepaalde kracht mee. Yasmin Boland, auteur van de bestseller Leven met de Maan, maakte naast haar populaire boek ook een kaartendeck: Het orakel van de maan. Zwijmel je weg bij de magie van de maan? Dan is dit een deck voor jou.

Review: Het orakel van de maan
Review: Chakra Wijsheid

Chakra wijsheid

Alles is energie. Jij hebt chakra’s in en rondom je lichaam. Dit zijn energiecentra die regelen hoe je reageert op situaties, gedachten en keuzes. Wil je je laagdrempelig verdiepen in chakra’s en hun werking, dan zijn de Chakra Wijsheid orakelkaarten misschien wel wat voor jou. In het Chakra Wijsheid deck vind je 49 kaarten en een boekje met boodschappen die jou helpen uit te zoeken welke energiecentra uit evenwicht zijn. De boodschappen sporen je aan om na te denken over blokkades in de energiestromen en helpen je om uw chakra’s te genezen. Zo kun je de eerste stappen zetten op de weg naar innerlijke balans en een persoonlijke transformatie. Daarnaast zijn de kaarten ook geschikt voor een lezing bij anderen.

Meedoen? Zo werkt het!

  1. Lees dit artikel en bekijk de drie genoemde decks: De geheime boodschappen van dieren, Het orakel van de maan en Chakra wijsheid.
  2. Welk van deze drie decks spreekt jou het meeste aan, en waarom?
  3. Like de pagina van Deltas en VolleMaanKalender (doe je mee via Instagram, dan like je daar de twee pagina’s – doe je mee via Facebook, dan like je de pagina’s daar).
    Facebook Deltas / Instagram Deltas
    Facebook VolleMaanKalender / Instagram VolleMaanKalender
  4. Laat onder de posts (of hier onder het artikel) een reactie achter en vertel waarom dit deck jou aanspreekt.
  5. Vind je dit een toffe winactie? Deel ‘m dan!

Voorwaarden

De winactie loopt van dinsdag 22 november tot en met dinsdag 29 november 2022. De winnaar maken we bekend op 29 november 2022, om 19.00 uur. Let op: je doet alleen mee als je een reactie met je motivatie plaatst én je hebt beide pagina’s geliked (afhankelijk van via welk platform je meedoet). Heb je gewonnen, dan ontvang je bericht van ons via het account van VolleMaanKalender. Uitgeverij Deltas maakt twee winnaars blij met het deck dat je gekozen hebt.

Deltas

(1) Comment

  1. Het lijkt me heel leuk om een orakelkaartenset te winnen. Ik heb er zelf al verschillende en ik zou wel heel Het orakel van de maan willen proberen. Ik ben op dit moment erg veel bezig met de maan. Nav jullie site ga ik ook starten met een Moonjournal en deze kaarten kunnen mij goed ondersteunen met mijn zoektocht naar de werking van de maan. Ik zou het leuk vinden om samen met deze kaarten meer inzicht krijgen in het leven naar/met het ritme van de maan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨