Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dé populaire Moon Calendar 2021 van de zusjes Lexmond is nu te koop
0
Shop

Dé populaire Moon Calendar 2021 van de zusjes Lexmond is nu te koop

De populaire Moon Calendar 2021 van de zusjes Lexmond is weer te koop. En wat een pareltje! Deze scheurkalender zit vol tips over gunstige momenten rondom leven met de maan.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Gebruik de energie van de maan in je voordeel en haal het allerbeste uit je dag met deze Nederlandstalige Moon Calendar 2021 scheurkalender van de zusjes Lexmond. Met dagelijkse tips rondom de onderwerpen beauty, business, voeding, gezondheid, relaties en meer. ✨

De Moon Calender 2021 is omrand met bladgoud. Want, zoals ze zelf zeggen, wensen de zusjes je veel dagen met ‘gouden randen’. Daarnaast, en da’s erg creatief bedacht, kun je van de pagina’s origami vouwen. De bladzijdes zijn namelijk vierkant. En mocht je daar inspiratie voor nodig hebben: in de scheurkalender vind je een voorbeeld (zie ook de afbeelding hieronder) van hoe dat zou kunnen.

Ook een pluspunt van de Moon Calender 2021: beschrijf de dagen die bijzonder voor je waren en bewaar ze in de ‘Lucky Box‘. Zo heb je aan het einde van het jaar een persoonlijk overzicht van je hoogte- en dieptepunten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.