Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dagelijkse affirmaties: start je dag goed met positiviteit
0
Health & happiness Manifesteren

Dagelijkse affirmaties: start je dag goed met positiviteit

Dagelijkse affirmaties: start je dag goed met positiviteit

Wil jij je dag graag positief starten? Probeer dan eens het uitspreken van deze dagelijkse affirmaties. Het uitspreken van affirmaties in de ochtend, en daar ook in geloven, helpt mee in het manifesteren van je droomleven.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Dat heeft allemaal te maken met de Wet van Aantrekkingskracht (Law of Attraction). Want wat je uitstraalt – en ook uitspreekt -, trek je aan. Wat wil je in je leven ontvangen? Sta jij open?

Dagelijkse positieve affirmaties voor in de ochtend

Spreek de volgende zinnen (een aantal naar keuze, of allemaal) uit in de ochtend. Onder de douche, in de spiegel of onderweg naar werk. Geloof dat alles mogelijk is en dat jij in de hand hebt hoe je je die dag voelt.

  • Ik ben dankbaar voor wat ik heb.
  • Ik trek positieve dingen aan.
  • Ik vertrouw op mezelf.
  • Ik leef in overvloed.
  • Ik ben slim.
  • Ik ben moedig.
  • Ik leef in het moment.
  • Ik ben zelfverzekerd.
  • Vandaag is een geweldige dag.
  • De mogelijkheden zijn eindeloos.

Herhaal je affirmaties: de kracht van herhaling

Herhaal de affirmaties de komende periode. Herhaling zorgt ervoor dat je hersenen de boodschap versterkt. Want hoe vaker je iets doet, hoe gemakkelijker het je afgaat. Dat herken je wel, toch?

Het werkt als volgt. Als je hersenen vaker een bepaalde taak uitvoeren, wordt je neurale netwerk sterker. Hierdoor gaat dat proces elke volgende keer efficiënter en beter. Je leest er alles over in het artikel ‘Neurons that fire together, wire together‘.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Happy manifesting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨