Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat zijn energiekoorden?
0
Spiritualiteit

Wat zijn energiekoorden?

Wat zijn energiekoorden?

Energiekoorden zijn energetische verbindingen tussen mensen. Maar dat is niet uitsluitend zo: je kunt ook energetische koorden hebben met dieren, plaatsen, gebeurtenissen of planten. Er zijn oneindig veel varianten mogelijk.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Denise Linn heeft een prachtig en duidelijk boek geschreven over energiekoorden. In dit boek, genaamd Energiekoorden, lees je over wat voor soort koorden er zijn. Ook geeft ‘t boek jou hierin een stuk bewustwording mee. Een aanrader om te lezen als je in het algemeen meer te weten wilt komen over koorden en energetische verbindingen!

In het artikel ‘Energiekoorden en energetische verbindingen tussen tweelingzielen‘ ga ik dieper in op energetische verbindingen en energiekoorden tussen tweelingzielen en waarom het belangrijk kan zijn voor jou en je tweelingzielenproces. Tussen tweelingzielen werkt de verbinding nou eenmaal anders en dat zie je ook terug in het hele energetische stuk tussen hen. Energiekoorden tussen tweelingzielen zijn best belangrijk en hebben een hele grote invloed op hen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.