Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat zijn energiekoorden?
0
Spiritualiteit

Wat zijn energiekoorden?

Wat zijn energiekoorden?

Energiekoorden zijn energetische verbindingen tussen mensen. Maar dat is niet uitsluitend zo: je kunt ook energetische koorden hebben met dieren, plaatsen, gebeurtenissen of planten. Er zijn oneindig veel varianten mogelijk.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Denise Linn heeft een prachtig en duidelijk boek geschreven over energiekoorden. In dit boek, genaamd Energiekoorden, lees je over wat voor soort koorden er zijn. Ook geeft ‘t boek jou hierin een stuk bewustwording mee. Een aanrader om te lezen als je in het algemeen meer te weten wilt komen over koorden en energetische verbindingen!

In het artikel ‘Energiekoorden en energetische verbindingen tussen tweelingzielen‘ ga ik dieper in op energetische verbindingen en energiekoorden tussen tweelingzielen en waarom het belangrijk kan zijn voor jou en je tweelingzielenproces. Tussen tweelingzielen werkt de verbinding nou eenmaal anders en dat zie je ook terug in het hele energetische stuk tussen hen. Energiekoorden tussen tweelingzielen zijn best belangrijk en hebben een hele grote invloed op hen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨