Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Beste boeken over leven met de maan
0
Shop

Beste boeken over leven met de maan

Beste boeken over de maan (2023 update)

Wil je meer leren over de maan en hoe je kunt leven met de cyclus van de maan? Wij hebben de beste boeken over de maan voor je op rij gezet! Update 2023 met alle beste nieuwe boeken over de maan erbij. 📚🌕


Leven met de maan van Yasmin Boland

Astroloog Yasmin Boland maakt in het boek Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten. Ze leert je hoe je je kunt verbinden met de maan, welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan jou met de kosmos verbindt. De absolute must-have voor liefhebbers van de maan en de energie van de maan!


In harmonie met de maan van Johanna Paungger en Thomas Poppe

De stand van de maan is van invloed op het leven op aarde, maar hoe gaat werkt dat en hoe kun je in het dagelijks leven gebruikmaken van deze energie? Auteur Johanna Paungger inventariseerde kennis over de effecten van de maanstand op het leven van alledag. In het boek In harmonie met de maan, dat zij samen met auteur Thomas Poppe schreef, geeft zij adviezen en tips op allerlei terreinen van het dagelijkse leven: van geneeskunde, gezondheid, voeding en huishouding tot tuin- en akkerbouw. Bonus: achterin het boek staat een overzichtelijke maankalender tot 2026 (!), waarin zelfs de maanstand in de dierenriem zijn opgenomen.


Het orakel van de maan (boek en kaartenset) door Yasmin Boland

Dit is niet helemaal een boek (er zit wel een begeleidingsboek bij). Dit zijn natuurlijk orakel kaarten, ook door Yasmin Boland. Ja, ik heb een favoriet ;-). Deze prachtige kaarten zijn in het Nederlands en in het Engels te verkrijgen (waarbij de Engelstalige set absoluut mooier is). De vormgeving is aansprekend en intuïtief. Een perfecte set als aanvulling op je bestaande orakel– of tarotkaarten set.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨