Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Koordmagie om een roddel te stoppen
0
Hekserij

Koordmagie om een roddel te stoppen

Koordmagie om een roddel te stoppen

Verspreidt iemand geruchten of leugens over jou? Met dit ritueel kun je een negatief koord verbreken om de roddel te stoppen.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Benodigdheden: 1 meter zwart touw (of dikker draad)

Koordmagie is een vorm van magie waarbij koorden en knopen gebruikt worden. In dit geval gebruik je een zwart koord om de ander de ‘mond te snoeren’ en er zo voor te zorgen dat roddels verdwijnen (of verminderen).

Begin door op ongeveer 10 centimeter van het begin een knoop te leggen. Leg nog acht knopen – in totaal heb je er dus negen – op gelijke afstand van elkaar. Maak iedere knoop zo strak mogelijk, dus trek ‘m goed aan.

Terwijl je knoopt, spreek je het volgende uit: ‘Ik leg een knoop in jouw kwetsende woorden. ik leg een knoop in jouw roddels. Ik leg een knoop in het praten over mij.’

Wat je daarna met het touw doet, is aan jou. Mocht je ‘t touw willen hergebruiken, zorg er dan wel voor dat de negatieve energie er eerst uit is. Dit doe je bijvoorbeeld door het koord uit te kloppen, te visualiseren dat wit licht ‘m schoonmaakt of door het touw buiten (in de wind) uit te laten hangen.

Deze spreuk komt uit ‘Elke dag een beetje magie‘: hét dagboek vol spreuken en rituelen voor elke dag van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨