Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen energiekoorden verbreken, schoonmaken of opruimen
0
Tweelingzielen

Tweelingzielen energiekoorden verbreken, schoonmaken of opruimen

Tweelingzielen energiekoorden verbreken, schoonmaken of opruimen

Wil jij in jouw tweelingzielenproces energiekoorden verbreken, schoonmaken of opruimen? Lees dan deze tips van twinflame expert Natasja!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Hartsverbindingen tussen tweelingzielen zijn onbreekbaar. Alle andere koorden tussen tweelingzielen kunnen wél worden verbroken, stilgelegd of schoongemaakt.

Bij tweelingzielen zie je vaak veel oude (losliggende) energiekoorden op de chakra’s. Vooral rondom het buikgebied. Wat je regelmatig ziet is dat er koorden zijn aangelegd tussen jou en een persoon die jou niet meer dienen en die dus energie kosten. Dit kan jullie tweelingzielenproces juist vertragen óf het kan zelfs tijdelijk stoppen.

Of wanneer jij en je tweelingziel in een ‘niet zo goed’-stuk zitten, met niet zulke leuke personen, dan kunnen deze personen bijvoorbeeld aanhaken op jullie hartsverbinding en hier misbruik van maken. Je kan dit ervaren alsof je telefoonlijn wordt afgetapt, verbroken of stilvalt.

Naarmate je verder komt in je tweelingzielenproces ben je je meer bewust van bepaalde verbindingen of energiekoorden. Dit is omdat jij je door je tweelingzielenproces ook spiritueel ontwikkelt. Uiteraard doe je dit op je eigen manier en in je eigen tijd.

  • Wanneer je je meer en meer spiritueel hebt ontwikkelt en je derde oog zich steeds meer opent, kan jij misschien zelf koorden waarnemen en zelf koorden doorsnijden.
  • Er zijn ook energetische healers die je kunnen helpen om energiekoorden ‘schoon’ te maken, zodat de energie beter kan stromen tussen jou en je tweelingziel.
  • Ook doormiddel van meditatie kun jij zelf energetische koorden waarnemen en doorsnijden. Hulpmiddelen of handvaten hiervoor staan ook aangegeven in het boek Energiekoorden van Denise Linn.
  • Aartsengel Michaël (de blauwe engel) staat er om bekend dat je hem kan aanroepen om zijn hulp om energiekoorden met zijn zwaard door te snijden.

Belangrijk is dat jij voor jezelf een manier hebt die bij je past om je te ontdoen van energiekoorden die je niet meer nodig hebt. Dit is voor iedereen een eigen proces.

Na het schoonmaken of verwijderen van een koord (of meer) tussen tweelingzielen, merk je dat het veel beter gaat stromen. Tweelingzielen zullen elkaar daardoor in het dagelijks leven veel beter begrijpen en kunnen het tweelingzielenproces veel vloeiender met elkaar doorlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨