Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat is een Engelensteen?
0
Engelen Kristallen & stenen

Wat is een Engelensteen?

engelensteen

Als je op zoek bent naar een manier om verbinding te maken met engelen, dan kan het dragen van een Engelensteen je helpen. Deze edelstenen en kristallen vibreren op een frequentie die past bij de energie van engelen en spirituele gidsen. In dit artikel gaan we dieper in op wat Engelenstenen zijn, hoe ze werken en hoe je ze kunt gebruiken in je dagelijkse leven.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Wat zijn Engelenstenen?

Engelenstenen zijn speciale edelstenen en kristallen die te maken hebben met engelen en spirituele gidsen. Elke steen heeft een eigen energetische frequentie en eigenschappen,

Hoe werken Engelenstenen?

Engelenstenen zijn verbonden met energetische frequentie van engelen. Het dragen of vasthouden van een Engelensteen kan helpen om je te verbinden met de energie van engelen en spirituele gidsen en je intuïtie en spirituele ontwikkeling te versterken.

Elke Engelensteen heeft eigen unieke eigenschappen en kan je op verschillende manieren ondersteunen. Zo helpt Amethist bij het openen van je derde oog en het ontwikkelen van spirituele gaven en helpt Engelensteen Aventurijn je bij voorspoed.

Hoe kun je een Engelensteen gebruiken?

Er zijn verschillende manieren om Engelenstenen te gebruiken. Het dragen van een Engelensteen als sieraad of het bij je dragen in je tas of zak helpt je om je te verbinden met de energie van engelen en spirituele gidsen. Je kunt ook mediteren met een Engelensteen door hem in je hand te houden of op een chakra te leggen terwijl je mediteert. Dit helpt om je intuïtie en spirituele ontwikkeling te versterken en je te verbinden met de energie van engelen, voorouders en gidsen.

Een andere manier om de kracht van Engelenstenen te gebruiken is door ze in je huis te plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een Rozenkwarts in je slaapkamer plaatsen om een liefdevolle en harmonieuze sfeer te creëren of een Seleniet in je meditatieruimte plaatsen om de spirituele energie te versterken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨