Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Unisex kraamcadeau tip: de Baby Milestone krasposter
0
Mama & baby Shoptips voor je baby

Unisex kraamcadeau tip: de Baby Milestone krasposter

Unisex kraamcadeau tip: de Baby Milestone krasposter

Hoera, er is een kindje geboren! Nu mag je op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau. En dat kan lastig zijn, weet ik zelf uit ervaring. Wil je graag iets geven dat voor zowel een jongetje als een meisje geschikt is én dat persoonlijk is? Geef dan een Baby Milestone krasposter cadeau! Je leest hier waarom.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Of het nu gaat om de baby van vrienden, collega’s of familie; je wilt met een leuk en passend cadeautje aankomen. Het vinden van een kraamcadeau kan lastig zijn. Hoe weet je nu wat past bij de ouders en het kindje? Er zijn echter kraamcadeaus die áltijd in de smaak vallen… Kraamcadeaus waar over na is gedacht. Waar aandacht aan is gegeven.

Een mijlpalen krasposter kan zo’n cadeau zijn.

Mijlpalen krasposter?

In het eerste jaar bereikt een baby veel – heel veel – mijlpalen. Denk aan het magische eerste lachje of – nog eerder – de eerste wandeling buiten. Hoe leuk is ‘t om deze mijlpalen zichtbaar bij te houden? Heel leuk dus! Met de Baby Milestone poster – een mijlpalen krasposter – vergeet je geen moment meer.

Hoe werkt ‘t?

Met de Milestone Krasposters van Mini Miles krassen de ouders van ‘t kindje iedere mijlpaal open op de poster. Hier noteren ze de datum en eventuele bijzonderheden. Het eerste badje, de eerste stapjes en de eerste keer logeren… Er zijn tientallen vakjes om open te krassen. Onderaan de poster staat een tabel om de groei in lengte en gewicht bij te houden. Heel gemakkelijk, dus!

De poster komt in drie varianten: Jungle Green, Flamingo Pink en Mountain Blue.

In dit artikel lichten we de Jungle Green uit; dit is (in mijn ogen) de unisex-variant. Hoewel je natuurlijk de andere posters prima voor elk geslacht kunt gebruiken, uiteraard. Bij ons thuis hangt deze krasposter op de achterkant van de babykamerdeur. Het maakt ‘t voor ons allebei veel makkelijker om bewust stil te staan bij de mijlpalen van onze baby.

Bewaren maar!

Is de poster vol, dan kun je ‘m houden als aandenken. Of je laat ‘m hangen, doen wij ook. Er zit een handige koker bij, zodat je de poster ook nog kunt bewaren en vervoeren voor als ‘ie niet meer aan de muur hangt.

Andere suggesties voor prettige (en handige!) kraamcadeaus…

  • Neem de hond even mee voor een wandeling – scheelt de nieuwe ouders weer een rondje wandelen!
  • Neem wat (gemakkelijk) eten mee, dat ze in hun eigen tijd kunnen opwarmen.
  • Stel voor dat je een middag op eventuele oudere kindjes past, mochten de ouders dat prettig vinden. Dan hebben ze zelf even tijd om enigszins te rusten (‘slaap wanneer de baby slaapt’).
  • Wil je speelgoed kopen? Ga dan voor houten speelgoed. Dit staat een stuk mooier, gaat een heel stuk langer mee en is niet zo ‘schreeuwerig’. Ideaal voor in de babykamer en de woonkamer.
  • Wil je iets kopen rondom verzorgingsproducten, ga dan voor items die bijvoorbeeld plasticvrij zijn. Dat geldt ook voor luiers, het liefst een eco-luier. Wij vonden het zelf heel fijn om luiers (in een grotere maat, dat wel) cadeau te krijgen.

Oh, en dan sluit ik af met de gouden regel (althans, voor veel ouders); blijf niet te lang op kraambezoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.