Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Droom over een positieve zwangerschapstest: is dit een teken?
0
Alles over de zwangerschap Dromen

Droom over een positieve zwangerschapstest: is dit een teken?

Droom over een positieve zwangerschapstest: is dit een teken?

Droom je dat je een positieve zwangerschapstest in je handen houdt? Of zie je een positieve zwangerschapstest in je dromen? Dan wil je natuurlijk weten of dit een teken is dat je misschien wel zwanger bent. Lees hier over de betekenis van een positieve zwangerschapstest in je droom!

Als je een actieve kinderwens hebt, dan kun je je bezig houden met zaken rondom het zwanger worden. Je hoopt natuurlijk vurig dat je ongesteldheid uitblijft en dat je een positieve zwangerschapstest in je handen houdt.

Je kunt hier zelfs van dromen!

Dromen over de positieve zwangerschapstest

Ik heb dit zelf meegemaakt. We waren actief bezig met onze wens voor een kindje en van de een op de andere nacht had ik een droom dat ik een positieve test in m’n handen had. Blij – en verward – werd ik wakker en vertelde ik dit aan mijn man. We zaten op dat moment nog in de twee ‘wachtweken’: de weken tussen de (geschatte) ovulatie en de (geschatte) ongesteldheid. Ik kon dus nog niet weten of ik wel of niet zwanger was op dat moment, maar toch had ik die droom.

Een week later werd de droom werkelijkheid toen ik de eerste positieve (vroege) zwangerschapstest in mijn handen had.

De droom was voor mij een teken geweest. Een teken vanuit mijn onderbewustzijn en mijn intuïtie. Mijn lichaam dat aan mij vertelde: het zit goed.

Natuurlijk kan een droom over een positieve zwangerschapstest ook een verwerking zijn van je dag. Je kinderwens kan veel in je hoofd zitten, dus is het niet gek als je er dan van droomt.

Heb jij weleens gedroomd over een positieve zwangerschapstest en bleek het toen ook raak te zijn? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨