Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Steenbok Waterman cusp
0
Sterrenbeeld

Steenbok Waterman cusp

Steenbok Waterman cusp

Ben jij geboren op 17 januari, 18 januari, 19 januari, 20 januari, 21 januari of 22 januari? Dan val je binnen de Steenbok Waterman cusp: enkele dagen die de overgang van het ene teken naar het andere teken markeren. Je hebt één van beide tekens officieel als sterrenbeeld volgens je geboortehoroscoop, maar je hebt de energie van zowel Steenbok als Waterman in je. Je leest hier over de betekenis van Steenbok Waterman cusp.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Steenbok is een aardeteken. Steenbok staat bekend als ambitieus, hardwerkend en gedisciplineerd. Daarnaast zijn ze praktisch, geduldig en soms ietwat gereserveerd. Ze zijn doorgaans conservatief en hoeven niet al te veel ‘nieuwe’ veranderingen.

Waterman is een luchtteken. Waterman is onafhankelijk, onconventioneel en vooruitstrevend. Ze zijn humanitair, eerlijk en recht voor de raap. Ze hebben een sterke nieuwsgierigheid naar nieuwe kennis en nieuwe technologie. Waterman kan soms grillig en onberekenbaar zijn.

Ben ik Steenbok of Waterman?

– een veelgestelde vraag

Steenbok Waterman cusp betekenis

Als jij geboren bent op 17 januari, 18 januari, 19 januari, 20 januari, 21 januari of 22 januari, dan val je binnen de Steenbok Waterman cusp. De thema’s Mysterie en Verbeeldingskracht horen bij jou.

Ben je op de Steenbok Waterman cusp geboren, dan ben je fantasierijk. Je houdt van aanpakken, zit vol nieuwe ideeën én (niet onbelangrijk) je hebt het doorzettingsvermogen om dit te doen. Het conservatieve van Steenbok kan echter wel clashen met innovatief en radicaal Waterman. Daar waar je eigenlijk graag vooruitgang wil, vind je het ook spannend om daadwerkelijk de stappen te zetten. Je hoofd zit vol met dingen die je (in theorie) zou kunnen doen en soms weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om dit op touw te zetten. Steenbok zorgt voor een gestructureerd plan, maar overwerk jezelf niet. Je bent een doorzetter die alles kan bereiken, maar houd altijd je benen op de grond (en je hoofd in de wolken).

Een tip voor jou: deel met anderen waar je mee bezig bent. Zoek een creatieve uitlaatklep en laat je niet ontmoedigen door onbegrip of negatieve kritiek. Je hoeft geen risico’s te nemen; ga op zoek naar gelijkgestemden.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨