Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Schorpioen & zonsverduistering oktober 2022
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Schorpioen & zonsverduistering oktober 2022

Nieuwe maan in Schorpioen

Dinsdag 25 oktober 2022 staat de nieuwe maan in Schorpioen, inclusief zonsverduistering. Een eclips! Geheimen komen aan het licht na een periode van verduistering… Lees hier over de betekenis van deze nieuwe maan!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Traditioneel gezien wordt de nieuwe maan in Schorpioen beschouwd als een krachtige nieuwe maan voor het loslatenopschonen en veranderen van je leven. Dit komt omdat Schorpioen het sterrenbeeld is dat heerst over doodwedergeboorte en (spirituele) transformatie.

Nieuwe maan en zonsverduistering oktober 2022

Deze energie is heftig… Ik krijg het gevoel van tuimelen in de diepte, niet wetende waar je naartoe zal vallen. Je kunt het niet tegenhouden en je moet er maar op vertrouwen waar je uitkomt (en hoe je er uit komt).  Het begint al een week voor de nieuwe maan. We werken er al naar toe.

Verwacht een kantelpunt in je leven. Dit wordt versterkt door de eclips, de zonsverduistering.

Een eclips brengt een acute verandering in de energie met zich mee. Het is energetisch een portaal dat zich opent om nieuwe energie te geven, maar ook om te nemen. Het kan dus best zijn dat jij juist deze dag volledig blokkeert. Je kunt je vermoeid voelen. Verkouden, spierpijn en hoofdpijn kunnen opspelen. Dat is wat transformatie en een shift in energie met je doet.

Deze eclips markeert de start van eclips-seizoen 2022.

Yasmin Boland, auteur van de bestseller Leven met de Maan, heeft in haar boek vijf tips voor de nieuwe maan in Schorpioen. Ik deel ze graag met je!

  1. Wees sexy
  2. Investeer verstandig
  3. Zorg voor innerlijke vrede
  4. A-d-e-m
  5. Laat grieven varen

De energie van de nieuwe maan van oktober is een sexy energie, volgens Yasmin. Schorpioen is een sexy teken dat zich niet schaamt voor de ‘duistere’ (dominante) kant. Waar een ander teken niet zo gauw over seks praat, zal Schorpioen dat wel doen. Wees deze nieuwe maan volledig jezelf, precies zoals jij wenst te zijn en te doen. It will set you free. Zet je intenties om dit vol te houden. Je mag er zijn!

Schorpioen kan bezitterig en jaloers overkomen. Tijdens nieuwe maan kan deze energie voor iedereen doorwerken. Als je je hier bewust van bent, is het tijd om er vrede mee te sluiten. Zo verzacht je deze kant van jezelf. Erkennen is vaak al helen. Of in ieder geval; het begin van helen.

Lees verder: Nieuwe maan en Divali met zonsverduistering op 25 oktober 2022 voor tweelingzielen

Invloed op jou

De energie van deze nieuwe maan in Schorpioen is voor íedereen te voelen. In welke mate de nieuwe maan van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Ben jij Schorpioen of heb jij Schorpioen in je Maan of Venus, dan wordt de energie op ‘t gebied van emotie (maan) of liefde (Venus) wat intenser. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

Nieuwe maan rituelen en affirmaties

Gebruik de energie van de nieuwe maan in je voordeel met deze nieuwe maan rituelen. Zet je intenties op papier en plant dat zaadje om van je leven je droom leven te maken! Wij delen in dit artikel 3 nieuwe maan rituelen.

Ben je op zoek naar affirmaties voor bij de nieuwe maan? In het artikel ‘Affirmaties voor de nieuwe maan‘ geven wij je tips voor nieuwe maan affirmaties en lees je hoe je jouw affirmaties ‘t beste het universum in kunt sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨