Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Mindful & Miljonair kaartendeck
0
Orakel Shop

Review: Mindful & Miljonair kaartendeck

Review: Mindful & Miljonair kaartendeck

Het Mindful & Miljonair kaartendeck is een set van 44 inspirerende kaarten die jou helpen om je meest succesvolle zelf te zijn. De inzichtkaarten, die gemaakt zijn door Steffy Roos Du Maine, helpen je bij vraagstukken rondom je business, loopbaan en carrière. Lees hier onze review van het Mindful & Miljonair kaartendeck.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Orakel staat voor boodschap. Werk je met orakelkaarten, dan mag je er op vertrouwen dat je op het juiste moment de boodschap voor jou te horen krijgt. Dat maakt orakelkaarten dan ook erg populair. Het is geen waarzeggerij, maar je kunt wel jezelf verbeteren. En hiermee naar je eigen waarheid leven.

Er zijn dan ook al heel wat decks te verkrijgen, maar een deck dat volledig is gericht op business, loopbaan en werk zie je niet (of nauwelijks). Steffy Roos Du Maine is daar handig op ingesprongen. Het Mindful & Miljonair deck is namelijk een zakelijk ingestoken deck met 44 orakelkaarten.

De hele vibe van het deck is fijn. Op de afbeeldingen zie je een verscheidenheid aan vrouwen in diverse situaties. Wat meteen opvalt (en wat het deck in mijn ogen uniek maakt), zijn de rustige kleuren die gebruikt zijn. Aardse tinten, heel zacht en aangenaam.

Wil je elke dag een dagkaartje trekken, zorg er dan voor dat je zo’n houten kaarthouder hebt, zodat je het kaartje ter display zet in je woning. Het is kunst, het staat mooi in de ruimte én je wordt zo gedurende de dag herinnert aan de boodschap voor jou.

De kaarten komen in een stevige keepsake box. Zo houd je de set schoon en geordend.

Mindful & Miljonair kaartendeck keepsake box

Voor deze review hebben we twee kaarten uit het deck gehaald: Idealen en Innovatie..Zo konden we meteen het deck testen qua feel.

Als eerste ga ik altijd één voor één langs alle kaarten uit het deck. Zo kan mijn energie in de kaarten komen en heb ik de afbeeldingen en teksten al eens kunnen lezen. De kaarten liggen fijn in de hand qua formaat en materiaal. Ze zijn niet glossy, maar voelen mat aan. En dat maakt dat ze prettig schudden. Hiermee trouwens niks ten nadele van glossy decks, maar die moet je een paar keer uit elkaar halen en schudden voor ze loskomen van elkaar. Dat is met het Mindful & Miljonair deck niet zo.

Mindful & Miljonair kaartendeck

Twee kaarten legging

Het bijbehorende boekje geeft bij een twee kaarten legging aan dat je ‘m kunt trekken voor bijvoorbeeld jou en de ander. Dat is een fijne manier om een meeting in te gaan, het gesprek met je collega aan te gaan of als je een keuze moet maken. In het geval van dit artikel trek ik twee kaarten met de intentie voor 1) de algemene energie en 2) de uitdaging. Mindful & Miljonair is een ‘zakelijk’ deck, dus dit is gebaseerd op je werk en loopbaan. Of je eigen bedrijf, hoe je situatie dan ook is.

Als jij dit leest, dan is deze boodschap wat jij mag horen.

Idealen. De eerste kaart staat in deze korte lezing voor de algemene energie. Deze kaart gaat om je idealen. Want, zo wordt uitgelegd in het boekje, je idealen zijn je kompas. Ze vormen de basis van je waarom. Het is belangrijk dat je je idealen en de ideale wereld scherp houdt. Stel jezelf dan ook de vraag: werk ik aan mijn idealen, en werk ik aan een ideale wereld? Jezelf regelmatig scherp houden helpt bij waarom je dingen doet. En waarom je andere dingen misschien juist niet (meer) moet doen.

Innovatie. Innovatie is de tweede kaart die uit het deck kwam. Deze kaart staat in deze korte lezing voor de uitdaging. Het boekje opent bij de uitleg van deze kaart met een goede quote: ‘Stilstaan is doodgaan, wordt wel gezegd’. En zo werkt het met innovatie. Vraag jezelf af: ben je bang voor vernieuwing? Of sta je hier juist voor open? Innovatie

Oh, goed om te weten. In het boekje vind je bij elke uitleg van de kaart ook een paar reflectievragen en affirmaties.

Mindful & Miljonair kaartendeck & boek

Het Mindful & Miljonair kaartendeck hoort bij het gelijknamige Mindful & Miljonair boek.

Bekijk ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨