Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Voorspel het geslacht van je baby met de Chinese geslachtskalender
0
Alles over de zwangerschap Mama & baby Oosterse spiritualiteit & astrologie

Voorspel het geslacht van je baby met de Chinese geslachtskalender

Chinese geslachtskalender

De Chinese geslachtskalender, ook bekend als de Chinese zwangerschapskalender of de Chinese geboortekalender, is een traditionele methode om het geslacht van een baby te voorspellen op basis van de leeftijd van de moeder op het moment van conceptie en de maand van conceptie. Lees hier wat de Chinese geslachtskalender is!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Zo werkt de Chinese geslachtskalender

Volgens de legende werd de kalender meer dan 700 jaar geleden ontdekt in een tombe in Peking en wordt deze al eeuwenlang door de Chinezen gebruikt om het geslacht van ongeboren baby’s te voorspellen.

De Chinese geslachtskalender is gebaseerd op het idee dat het geslacht van een baby wordt bepaald door de balans van yin en yang energie in het lichaam van de moeder op het moment van conceptie. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde wordt yin-energie geassocieerd met het vrouwelijke geslacht, terwijl yang-energie wordt geassocieerd met het mannelijke geslacht.

Chinese geslachtskalender gebruiken

Om de Chinese geslachtskalender te gebruiken, moet je de leeftijd van de moeder op het moment van conceptie en de maand van conceptie weten. De kalender is verdeeld in twee tabellen: een voor moeders die jonger zijn dan 25 jaar en een voor moeders die ouder zijn dan 25 jaar. De tabel is vervolgens verdeeld in kolommen voor elke maand van het jaar en rijen voor elke leeftijd .

Om het geslacht van de baby te voorspellen, kijk je gewoon naar de tabel en vind je de rij die overeenkomt met de leeftijd van de moeder op het moment van conceptie en de kolom die overeenkomt met de maand van conceptie. Als het vakje van de tabel gemarkeerd is met roze, geeft dit aan dat de baby een meisje zal zijn. Als het vakje blauw is, is de baby een jongen.

Hier kun je alles berekenen.

Let op: hoewel de Chinese geslachtskalender een leuke manier kan zijn om het geslacht van je baby te voorspellen, is het uiteindelijk aan de natuur om het geslacht van een baby te bepalen. Als je probeert zwanger te worden of zwanger bent en het geslacht van je baby wilt weten, kun je het beste met je zorgverlener praten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.