Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Je Studio Noos tas uitwassen doe je zó
0
Alles voor mama Mama & baby

Je Studio Noos tas uitwassen doe je zó

Je Studio Noos luiertas uitwassen doe je zó

De (teddy) tassen, rugtasjes, verschoningsmatjes en etuis van Studio Noos zijn prachtig om te zien en handig in gebruik, maar hoe houd je ze schoon? Je kunt de Studio Noos items fris houden door ze zo nu en dan uit te wassen. En dat doe je gewoon in de wasmachine!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je mag de items van Studio Noos namelijk in de wasmachine wassen op het wolprogramma, maximaal op 30 graden en zonder (hevig) te centrifugeren. 🧺 Een handwas kan natuurlijk ook.

Ik heb zelf de beige Chunky Teddy Mom Bag collectie en vooral de onderkant van de tas wordt nog weleens vies door gebruik bij de kinderwagen. Als de tas na een regenachtige dag wat zand/modder vlekjes bevat (door het opspatten via de wielen), klop ik de hoekjes eerst schoon en dan spoel ik ze vervolgens met koud water af onder de kraan. Ook het verschoningsmatje heeft nog weleens een vlekje 💩. De vlekjes spoel ik eerst af met koud water (belangrijk dat ‘t water niet warm is). De tas zelf gaat, inclusief het verschoningsmatje, vervolgens op een wolwasje van 30 graden.

Stop het daarna niet in de droger, maar laat de items aan de lucht drogen (dit kan wel een dag duren, dus zorg voor back-up als je nog op pad moet). Zorg er wel voor dat je item niet kan uitrekken. Hang ‘m dus niet op, maar leg je Studio Noos item dus plat of schuin op een droogrek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨