Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Maagd tarot spread
0
Tarot

Volle maan in Maagd tarot spread

Volle maan in Maagd tarot spread

Wil je voor of tijdens de volle maan in Maagd een tarot spread leggen? Dan hebben wij hier een tarot legging voor je, inclusief vragen om te reflecteren. Doe je mee?

Als eerste mag je in je deck op zoek gaan naar de Kluizenaar / Heremiet (Heremite) kaart. Deze kaart is dé kaart die bij sterrenbeeld Maagd hoort. Bekijk de kaart en voel wat naar boven mag komen. Leg de kaart neer en zet je intenties voor deze volle maan en de tarot legging. Deze kaart blijft hier liggen.

Je kan deze legging voor jezelf doen, maar natuurlijk ook voor iemand anders. Meer lezen over de energie van deze volle maan? Lees dan Volle maan in Maagd maart 2022: opruimen en loslaten.

Hoe doe je een volle maan in Maagd tarot legging?

Schud je kaarten zoals gewoonlijk, trek drie kaarten (of wacht tot ze er tijdens het schudden uitvallen – het is maar net wat jij fijn vindt) en leg de gekozen kaarten naast elkaar neer. Van links naar rechts heb je nu de kaarten die corresponderen met de vragen hieronder.

De vragen zijn opgesteld vanuit Maagd-energie. Noteer de vragen en de antwoorden in je bullet journal, dankbaarheidsdagboek of tarot journal.

  • Waar kan ik meer georganiseerd zijn? – Wat is er in mijn leven dat meer structuur en ritme nodig heeft?
  • Wat in mijn leven moet worden geherstructureerd? – Wat moet worden geanalyseerd, zorgvuldig worden overwogen en opnieuw worden opgebouwd?
  • Hoe kan ik in mijn rol als healer stappen? – Wat kan ik de wereld bieden? Hoe omarm ik het?

De antwoorden vind je in de kaarten. Bekijk de kaarten goed, let op de details en voel wat de kaarten jou vertellen.

Bron: Labyrinthos.co

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨