Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Maagd meditatie
0
Meditatie

Volle maan in Maagd meditatie

Volle maan in Maagd meditatie

Ben je op zoek naar een fijne meditatie voor de volle maan in Maagd? Search no more! Met deze video en geleide meditatie tekst kun je optimaal afstemmen op de energie van de maan in Maagd.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Speel onderstaande healing video af, speciaal afgestemd op de energie van de volle maan in Maagd van 7 maart 2023. Wil je meer diepgang en visualisatie, lees dan de tekst tijdens het afspelen van de video. Neem woord, beeld en geluid in je op en geniet. Probeer los te laten wat de uitkomst van de meditatie mag zijn.

– Onder de video vind je een geleide meditatie tekst –

Meditatie

Laten we beginnen door in een comfortabele positie te gaan zitten of te liggen, waar je je ontspannen en op je gemak voelt. Sluit zachtjes je ogen en neem een paar diepe ademhalingen. Adem in door je neus, vul je longen volledig en adem dan langzaam uit door je mond.

Visualiseer nu dat je je bevindt in een open veld onder een heldere en stralende volle maan. De maan is zo helder dat het lijkt alsof hij de hele nachthemel verlicht. Neem even de tijd om je te verbinden met de maan en voel de energie van deze volle maan in Maagd.

Visualiseer nu dat de maan haar energie op je richt en je omhult met haar heldere, witte licht. Voel hoe dit licht je omhult en je helemaal vult met rust en kalmte.

Stel je nu voor dat de maan haar licht op je hartchakra richt, in het midden van je borst. Voel hoe dit licht je hartchakra opent en alle spanning en negatieve emoties die je daar vasthoudt, wegneemt. Voel hoe je hart volledig wordt gevuld met de rustige en kalme energie van de volle maan.

Richt nu je aandacht op je ademhaling en adem diep in en uit terwijl je de energie van de maan in je opneemt. Stel je voor dat je met elke inademing het heldere licht van de maan inademt en met elke uitademing spanning en negativiteit uit je lichaam laat ontsnappen.

Neem even de tijd om volledig te ontspannen en te genieten van de rustige energie van de volle maan in Maagd. Laat de energie van de maan door je hele wezen stromen en voel hoe het je geest en lichaam zuivert en vernieuwt.

Als je klaar bent, open dan rustig je ogen en neem de rustige energie van de volle maan in Maagd mee terwijl je je dag voortzet.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨