Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Kreeft voor Tweelingzielen (januari 2023)
0
Tweelingzielen

Volle maan in Kreeft voor Tweelingzielen (januari 2023)

Volle maan tweelingzielen Januari 2023

De volle maan in Kreeft van zaterdag 7 januari 2023 is een dag na Driekoningen, waarmee er een einde komt aan de Twaalf Heilige Nachten. Deze volle maan staat in het zorgzame en gevoelige teken van de Kreeft. het tegenovergestelde teken van de Steenbok. Lees hier wat de energie is voor tweelingzielen!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Deze eerste volle maan van 2023 kan je zien als een afronding van jouw eerste week en de Twaalf Heilige Nachten. Wellicht heb je inzichten gehad rondom jouw tweelingzielenproces en heb je deze opgeschreven voor later dit jaar?

Volle maan januari 2023

De volle maan valt (hoe mooi) op de 7e dag van de maand en getal 7 is verbonden aan Neptunus en het jaar 2023. Lees hier meer over in Tweelingzielen 2023: een bijzonder jaar. Dit is een prachtige, maar ook een emotionele volle maan die zorgt voor nieuwe inzichten.

De volle maan staat op haar hoogtepunt (op haar volst) om 0:09; net iets na middennacht op vrijdag 7 januari. Dit betekent dat de toenemende energie van de volle maan zich het meest uitwerkt op vrijdag 6 januari. De energie zal namelijk na het hoogtepunt van middennacht alweer gaan afnemen, dus zoals ik al zei: houd de dag(en) ervoor rekening met de uitwerking.

Energie voor tweelingzielen

De ascentieklachten kunnen deze week in de opbouw naar de volle maan ook weer ‘pittig’ zijn, dit in combinatie met zonnestormen (vlammen), waardoor het magnetisch veld van de aarde verstoord wordt en jouw aarding dus ook. Het sterrenbeeld Kreeft is verbonden met de slokdarm en de maag. Deze volle maan kunnen maag- en darmklachten nog meer gaan opspelen, dit ook om je lichaam te ontdoen van wat je niet meer nodig hebt. Veel tweelingzielen gaan door het begin van 2023 en deze volle maan een hele nieuwe fase in of komen aan het eind van een fase. Niet zo gek dat dit dus een selfcare maan is en dat je lichaam hier ook (energetisch) op inspringt.

Waterteken Kreeft versus aardeteken Steenbok

Kreeft is een waterteken en verbonden aan de maan. Dus eigenlijk is het een thuiswedstrijd. Eigenlijk (zoals ik al eerder zei) is het een hele mooie volle maan op tot jezelf te komen ondanks de wrijvenden en verwarrende energie. Het is een mooie volle maan om eerlijk en lief te zijn naar jezelf toe, maar misschien ook naar je tweelingziel! Mercurius loopt retrograde dus op het gebied van communicatie zouden sommige gesprekken of opmerkingen niet helemaal goed kunnen overkomen. Kortom: selfcare tijd!

Ik noem deze volle maan een selfcare maan, want jij mag (of wordt bijna gedwongen) je grenzen aan te geven en om goed voor jezelf te zorgen. Grenzen naar de mensen om je heen of op je werk, maar vooral naar je tweelingziel of zielsconnectie. Dit kan in het dagelijks leven zijn (fysiek), maar ook in de energie. De invloed van Neptunus is deze volle maan namelijk erg voelbaar en schept voor verwarring doordat de zon in het tegenovergestelde aardeteken Steenbok staat. Steenbok is echt het andere uiterste van de Kreeft, Steenbok heeft het liefst niks met al dat gevoel te maken waar Kreeft dat dus wel heeft. Snap je het conflict? Dit kan je dus ook ervaren met de eerste volle maan van dit jaar.

Laat je niet van de wijs brengen en blijf vooral heel dicht bij je eigen goede voornemens en je eigen waarheid. Het is immers het jaar van de spirituele verdieping en de magische ervaringen.

Deze volle maan laat jou dus al heel vroeg in het nieuwe jaar toch wel keuzes maken tussen het spirituele stuk of het aardse stuk en dit ook in balans te brengen en zo dus ook in je spirituele ontwikkelingsproces met je tweelingziel of zielsconnectie.

Meer weten over de energie voor jou en je tweelingziel? Boek nu jouw volle maan reading voor tweelingzielen bij Twinflame Rollercoaster Life!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨