Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Video: Twaalf Heilige Nachten Healing
0
Meditatie

Video: Twaalf Heilige Nachten Healing

Video: Twaalf Heilige Nachten Healing

De Twaalf Heilige Nachten is de meest krachtige periode om je intenties voor ‘t nieuwe jaar te zetten. Het schijnt namelijk zo te zijn dat je dromen tijdens deze twaalf nachten voorspellend zijn. Deze healing ondersteunt jou hierin.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Wat zijn de Twaalf Heilige Nachten?

Wat zijn de Twaalf Heilige Nachten? De Twaalf Heilige Nachten is een periode van 24 december tot 5/6 januari (Kerstavond tot Driekoningen), waarin de sluiers tussen diverse rijken dun zijn. Je kunt dan boodschappen ontvangen, met name via je dromen. Elk van de heilige nachten vertegenwoordigt een maand in het komende jaar (opeenvolgend, te beginnen bij januari). Tijdens elk van de heilige dagen concentreer je je op de wensen en doelen die je voor die specifieke maand hebt. Lees hier meer over via de Twaalf Heilige Nachten pagina. Daar vind je ook welke nacht welke maand vertegenwoordigt.

Twaalf Heilige Nachten Healing

Deze Twaalf Heilige Nachten Healing Meditatie 1:11:11 is een krachtige healing die je elke avond en/of ochtend in kunt zetten om je dromen te herinneren. Het geeft je de tijd om te reflecteren op de boodschap die je tot je hebt gekregen. Maak het jezelf comfortabel, zet de video aan, pak pen en papier en gebruik die flow om op papier te schrijven wat je droom was. Journal je intenties tijdens de Twaalf Heilige Nachten.

De video is voorzien van 528 Hz muziek, de toon die ervoor zorgt dat jij op hogere frequentie van licht en liefde komt. Het opent de poorten naar je Hogere Zelf, zodat je bewust vanuit je onbewuste leert voelen/ervaren.

Je kunt de video ook als slaapmeditatie gebruiken, zodat je in slaap valt onder begeleiding van deze fijne 528 Hz toon.

Shoptips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨