Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Video: Lichtwerkers Healing
0
Meditatie

Video: Lichtwerkers Healing

Video: Lichtwerkers healing

Een krachtige healing / meditatie, gericht op lichtwerkers. Dankzij jullie heeft de wereld meer licht & liefde in zich – blijf dit verspreiden. Deze zachte (maar krachtige) healing geeft je een algeheel gevoel van voldoening en verlichting.

Focus je en laat je 1 uur, 11 minuten en 11 seconden meevoeren onder begeleiding van deze fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon. De lengte van de video, de audio en het beeld samen vormen een krachtige healing om je zorgen te laten varen en innerlijk geluk, licht en liefde in je hart te ontvangen.

Wat is een lichtwerker?

Een lichtwerker is een oude ziel op aarde. Je hebt als lichtwerker een grote eigenschap gemeen met andere lichtwerkers: je wil graag helpen en van dienst zijn. Lichtwerkers proberen veranderingen en nieuwe overtuigingen in de wereld te brengen die gebaseerd zijn op licht en liefde en niet op angst. En daar doe jij aan mee. Je verlangt naar een leven vol passie en doelen en je wil iets betekenen op spiritueel niveau. Als lichtwerker heb je een bepaalde gave om dit tot uitvoer te kunnen brengen.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨