Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Venus in Ram 2023
0
Venus

Venus in Ram 2023

Venus in Ram 2023

Maandag 20 februari 2023 gaat Venus in Ram. Met Venus in dit vurige teken worden de koude avonden een stuk warmer, want Ram brengt passie met zich mee! Lees hier over de energie van Venus in Ram 2023.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Venus is de planeet van liefde, schoonheid, harmonie en relaties en Ram is het teken is van individualiteit, actie en zelfexpressie. Venus in Ram is dus een interessante plaatsing: we hebben hier te maken met twee (bijna) tegengestelde energieën, die een interessante dynamiek creëren.

Met Venus in Ram voel je je moedig en avontuurlijk. Je waardeert je onafhankelijkheid des te meer en bent om die reden in deze periode bang om risico’s te nemen. En als het komt op het gebied van liefde, want dat is waar planeet Venus voor staat, dan durf je ook op dat vlak risico’s te nemen. Je bent op zoek naar opwinding en uit nieuwsgierigheid duik je graag in onbekende werelden. Let er wel op dat je niet té impulsief te werk gaat.

De transit van Venus in Ram van maandag 20 februari 2023 betekent ook dat je een behoefte voelt aan balans tussen vrijheid en onafhankelijkheid, en het onderhouden van je relaties. Soms voel je je gevangen, terwijl dat vaak helemaal niet zo is. Dat hoeft niet alleen in een relatie te zijn; ook kun je ‘gevangen’ zijn op werk, in vriendschappen of in andere verplichtingen. Praat hierover, maak het bespreekbaar. Met de vurige energie van Ram heb je ‘t lef om dit te durven doen. De zachte, lieflijke energie van Venus helpt je een handje door alles niet al te hard te maken in de gesprekken.

Venus in Ram is van maandag 20 februari 2023 tot en met 16 maart 2023, dan gaat Venus in Stier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨