Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Venus in Stier 2023
0
Venus

Venus in Stier 2023

Venus in Stier 2023 - VolleMaanKalender.nl

Donderdag 16 maart 2023 gaat Venus in Stier. Dit is thuiskomen! Stier brengt rust en stabiliteit met zich mee. Lees hier over de energie van Venus in Stier 2023.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Stier is een aardeteken dat staat voor stabiliteit, materiële zaken en genot/plezier. Venus is de planeet die hoort bij thema’s als liefde, relaties, schoonheid, esthetiek, waarden en financiën. Venus bepaalt hoe je liefde geeft en ontvangt, hoe je omgaat met esthetiek en schoonheid, en hoe je omgaat met geld en waarde. Het is ook de heerser van het sterrenbeeld Weegschaal en Stier. Nu Venus in Stier staat is het thuiskomen. Maar wat betekent dat de komende weken nou eigenlijk?

Verwacht romantiek

Nu Venus in Stier staat mag je meer romantiek verwachten. Een Stier houdt van luxe en weelde, maar ook van sensualiteit. Verleid je date/partner met een ‘weelderig’ cadeau, zoals goede 1-op-1 tijd, een luxe doucheproduct of iets goudkleurig. Omdat Stier van het materiële is, worden spullen waarschijnlijk wat meer gewaardeerd. Zelf vind ik quality time (en duurzaam doen, minder.-= meer) belangrijker, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders.

Financiële zaken

Met Venus in Stier wil je nadenken over je financiële zekerheid en de stabiliteit die je daar wel (of juist niet) in hebt. Je houdt van comfort en luxe, maar soms is het nodig om iets op te geven om op een andere manier een rijk(er) leven te hebben. Wat is voor jou de definitie van rijkdom? Is dat (veel) bezit, een gevulde bankrekening of vrije tijd? Denk hier maar eens goed over na. Vrije tijd kun je niet kopen, evenals je gezondheid.

Over het algemeen is Stier een rustig aardeteken, dus verwacht deze weken vooral stabiliteit in relaties, maar ook in de huiselijke sfeer en op je werk.

Venus in Ram is van donderdag 16 maart 2023 tot en met dinsdag 11 april 2023, dan gaat Venus in Tweelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨