Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis dolfijn: een krachtige boodschapper
0
Spirit Animals

Spirituele betekenis dolfijn: een krachtige boodschapper

Spirituele betekenis dolfijn

Ben je op zoek naar de spirituele betekenis van een dolfijn? ­čÉČ Je leest hier over wat een dolfijn betekent en waarom dit intelligente dier zo krachtig is.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Dolfijnen zijn elegante dieren die vol vrijheid door het leven gaan. Ze leven onder water, maar springen ook graag boven het wateroppervlakte. Om die reden zijn dolfijnen verbonden met zowel element water als element lucht. Dolfijnen zijn speels en intelligent. Niet voor niets dat een dolfijn dan ook staat voor intelligentie, vreugde, licht, stroming en medeleven.

­čÉČ

Het zien van een dolfijn (al dan niet op een afbeelding, in de vorm van een beeld of wat dan ook) is een positieve boodschap met een serieuze noot. Leef jij je leven misschien te serieus? Mis je niet wat plezier? Het kan zijn dat je inspanningen en doelstellingen je te veel worden. Dat je de joy niet meer hebt, en dat je altijd maar doorgaat. Een dolfijn herinnert jou eraan om weer plezier te hebben. Om te spelen en los te laten ‘wat moet’. Go with the flow – ga mee met de stroming.

Spirituele betekenis dolfijn

Het zien van een dolfijn is een krachtige boodschap. Vertrouw op de energie die jij in je hebt. Pak het moment – het is nu daar. Als je aan het wachten was op een teken, dan is dit het.

Als je je gelukkig wil voelen over je leven (dus je balans werk-priv├ę, maar ook andere zaken) dan moet je dit n├║ aanpakken. En begin bij de bron van alle energie: liefde en licht. Wat brengt jou vreugde, liefde en licht? Waar word jij warm van? En waar klopt je hart sneller van?

Kortom: waar mag jij jezelf meer van gunnen?

Minder moeten. Meer mogen.

­čÉČ

Een andere boodschap van de dolfijn is dat je ook moet genieten van de reis ergens naartoe. Werk dus niet alleen maar toe naar je doel of wens: sta stil in het nu en wees je bewust van het pad. En vooral: geniet daar dan ook van.

­čÉČ

Andere betekenissen van het zien van een dolfijn zijn…

  • Sta open voor nieuwe vriendschappen
  • Laat je meevoeren op een golf van inspiratie
  • Ga mee met de stroming en gebruik je energie om hoger te gaan en te ‘vliegen’ als een dolfijn
  • Leef je leven vol vreugde, licht en liefde
  • Vergeet niet dat je een intelligent wezen bent, net als een dolfijn, en dat je z├ęker iets in te brengen hebt – laat je niet de mond snoeren

­čÉČ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ÔťĘ Aromatherapie ÔťĘ