Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Valentijnsdag 2020 in numerologie: zielsontmoetingen & harmonie
0
Liefde Numerologie Spiritualiteit

Valentijnsdag 2020 in numerologie: zielsontmoetingen & harmonie

Valentijnsdag 2020 in numerologie: zielsontmoetingen & harmonie

Valentijnsdag! De dag van de liefde is aangebroken. Natuurlijk is iedere dag perfect voor liefde, maar collectief (‘wij allen’, hallo Waterman-vibe) vinden we dit dé dag van de liefde. Alle energie is vandaag wereldwijd gebundeld rondom dit onderwerp en daarom vandaag als ode een stukje over de numerologie van Valentijnsdag 2020 💖.

Valentijnsdag valt ieder jaar op veertien februari, net als dit jaar: 14-02-2020. In deze datum vind je – naast getal 0 – de nummers 1, 2 en 4. Als je de getallen van de datum bij elkaar optelt, kom je uit op (1+4+0+2+2+0+2+0=) 11. Dat is een prachtig meestergetal, die energie van (oude) zielsontmoetingen en wijsheid met zich meebrengt. Tijdens deze Valentijnsdag hangt er dan ook een bijzondere vibe 💖.

Betekenis #11: zielsontmoetingen & wijsheid

Meestergetal elf is het getal van oude zielen, wijsheid en kennis. Het is een spiritueel nummer, waarbij gevoel, visioenen en dromen jou het ‘weten’ geven. Je herkent het vast wel: je weet wat er speelt. Je weet hoe een ander zich voelt. Je weet het gewoon.

Het is het getal 1 in tweevoud, perfect in balans. Als Yin en Yang. Opgeteld tot één getal kom je uit op 2, het getal van harmonie en vrede. Ook hier geldt weer: balans!

Valentijnsdag 2020: herkenning & harmonie 💖

Oude zielen ontmoeten elkaar (opnieuw) deze Valentijnsdag. Je herkent jezelf in een ander en je spiegelt elkaar. Dit gaat in harmonie en balans. Zonder duisternis geen licht. Er is wederzijds begrip voor (huidige) situaties. Jullie zijn twee tegengestelde krachten. Krachten die in alle aspecten van het leven terugkomen.

Wil je meer weten over numerologie? Lees dan ook ‘Numerologie: 2020 is een 4-jaar en dit is wat het betekent‘ en ontdek hoe het getal 4 ons een goed begin van dit decennium geeft.

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Shop astro-items ✨