Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Gids voor paranormale gaven
0
Shop

Review: Gids voor paranormale gaven

Review: Gids voor paranormale gaven

We ontvingen weer een tof boek om te recenseren: de Gids voor paranormale gaven van Mary Mueller Shutan. Over helderzien, heldervoelen en zoveel meer. Lees hier onze review!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Ongeveer 20% van de bevolking is helderziend of op een andere manier paranormaal begaafd. Door deze paranormale gaven zijn zij in staat de wereld te begrijpen op een manier die de meeste mensen niet kennen. Die bijzondere gevoeligheid draagt ook gevaren van energetische overprikkeling in zich. Dit kan een flinke lichamelijke weerslag hebben. Gids voor paranormale gaven is bedoeld voor iedereen met spirituele gevoeligheid om om te leren gaan met hun paranormale gaven. Met hun gaven kunnen zij hun anders zijn ombuigen in een bijzondere kwaliteit voor anderen, maar vooral ook voor zichzelf. Leer je paranormale gaven te navigeren en jezelf te beschermen: dat is wat het lezen van Gids voor paranormale gaven boek jou zal brengen.

Wat is paranormaal? Een uitleg

Voor ik dieper in ga op dit boek, wil ik wat vertellen over de term ‘Paranormaal’. Want wat is paranormaal eigenlijk? Paranormaal is een term die vaak gebruikt wordt om fenomenen en ervaringen te beschrijven die buitenzintuiglijk zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan om helderziendheid, buitenaardse ontmoetingen of telepathie. Er is geen wetenschappelijk bewijs voor paranormale verschijnselen en dat maakt ze mysterieus.

Gids voor paranormale gaven

De Gids voor paranormale gaven is een paperback uitgave van 175 pagina’s. De inhoud bestaat uit zes delen:

  • Heb ik paranormale gaven?
  • Waarom paranormale gaven zich ontwikkelen
  • Omgaan met paranormale gaven – basisvaardigheden
  • Omgaan met paranormale gaven – intermediaire
  • Spirituele reiniging
  • Grenzen ontwikkelen en bescherming opbouwen

In het eerste deel (Heb ik paranormale gaven?) lees je wat ‘normaal’ is en wat paranormaal begaafd zijn eigenlijk is Sommige mensen zijn licht paranormaal begaafd; zij zijn vooral gevoelig voor (zintuigelijke) prikkels. Ben je meer paranormaal begaafd (= vaardiger), dan sta je al heel anders in de wereld omdat je met veel meer energie te maken hebt. Goed om te onthouden: hoe paranormaler je bent, hoe bewuster je prikkels doorkrijgt en hoe moeilijker het is om volgens de voorgeschreven maatschappelijke normen te leven. Je voelt in dat geval simpelweg veel meer aan dan andere mensen en dat kan lastig zijn. Dit boek is daarin als een beste vriend voor jou.

Lees ook: Doe de helderziendheid test!

Het tweede deel (Waarom paranormale gaven zich ontwikkelen) gaat over de gradaties van paranormaal begaafd zijn. Zoals je hierboven al kunt lezen is er een variant die licht paranormaal begaafd heet. De andere varianten zijn gemiddeld paranormaal begaafd en hoog paranormaal begaafd. En er is eigenlijk nog een vierde variant: de hoogsensitieve persoon. Deze staat helemaal bovenaan het lijstje. Ben je hoogsensitief, dan voel en ervaar je meer dan andere personen. Dat maakt je nog niet per definitie vaardig paranormaal begaafd, maar je komt al wel in de buurt. Dit is mogelijk wel iets wat je kunt ontwikkelen in je leven.

In deel drie en vier (Omgaan met paranormale gaven – basisvaardigheden en intermediaire) leer je hoe je met deze skills en kennis overweg kunt. Wat is van jou? Leer je grenzen kennen, luister naar je (authentieke) zelf en verken je je intuïtie. Het begint altijd bij jezelf. Ga je hier verder op in, dan ontwikkel je een ‘paranormale bibliotheek’, leer je je’ Spirituele Maag’ openen en ontdek je wat spirituele portalen zijn.

Het vijfde deel (Spirituele reiniging) gaat over hoe jij je energie schoon kunt houden. Zo overstroom je niet met dat wat niet van jou is. Je huis reinigen en energie kalibreren zijn twee voorbeelden van wat je in dit hoofdstuk kunt verwachten aan informatie. Ook leer je wat spiritueel baden, is waarbij er zelfs recepten en how-to’s te vinden over bijvoorbeeld een bad van geitenmelk en peterselie (en waar dit goed voor is).

Het zesde – en laatste – deel (Grenzen ontwikkelen en bescherming opbouwen) gaat in op de lichamen die in je aura zitten, zoals het etherische lichaam en het astrale lichaam. Hoe kun je je energieveld verruimen, hoe kun je je fysieke lichaam verzegelen en hoe kun je je afschermen? Ook leer je krachtige woorden en jezelf afweren. Tot slot vind je een prettige Hartstraling meditatie, voor als je een ‘slechte’ dag hebt of voor als de energie zwaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.