Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Maangids & Maanmatch
0
Shop

Review: Maangids & Maanmatch

Maangids en Maanmatch boek

De boeken Maangids en Maanmatch zijn beiden gebaseerd op 144 sterrenbeeldcombinaties: jouw zon en jouw maan gekoppeld vormen een combinatie. Wat zegt jouw zon-maan combinatie over jou en de liefde? Je leest hier de review van beide boekjes!

Weet je niet wat je maanteken is, kijk dan even hier hoe je een geboortehoroscoop berekent. In de Maangids is een uitgebreide bijlage opgenomen waarin je zelf je maanteken kunt vinden (mits je na 1920 geboren bent).

Maanmatch

Maanmatch is een klein boekje waarin 144 sterrenbeeldcombinaties zijn gebundeld. Deze 144 sterrenbeeldcombinaties zijn een koppeling tussen jouw zonneteken en jouw maanteken. Zelf ben ik een Leeuw-Vissen, dus dat zoek ik in dit boekje dan ook op. Er is een beschrijving over wie jij bent qua combinatie en wat jouw perfecte match zal zijn. Er wordt onderscheid gemaakt tussen zonmatches, maanmatches, spiegelmatches en magicmatches. Het grootste gedeelte van de pagina’s is gevuld met een gedicht over hoe jij bent in de liefde. Ergens voelen de teksten wat ‘oubollig’, maar dat heeft in de dichtkunst natuurlijk ook wel zo haar charmes.

Maangids

Maangids is een groot, dik boek. Vooral vergeleken Maanmatch. Ook dit boek draait om de 144 sterrenbeeldcombinaties (zon-maan combinatie). Welk type is jouw perfecte match, wat is je valkuil en welke maanmeditatie is voor jou geschikt? Je vindt ‘t hier in de uitgebreide Maangids. Dit boek klopt echt bij iedereen bij wie ik ‘m getest heb. Chapeau! De juiste kenmerken uit de maan-zon combinatie getrokken en op de juiste manier geïnterpreteerd.

Een kijkje in de boeken 📷

Bekijk vooral ook de foto’s hieronder voor een impressie van beide boeken.

  • Maangids en Maanmatch boek
  • Maangids voorbeeld inhoud
  • Maangids voorbeeld inhoud
  • Maanmatch voorbeeld
  • Maangids typen

Conclusie

Maanmatch is een gimmick voor op de koffietafel. Echt diepgang zit er niet in. Zoek je die diepgang juist wel, dan is Maangids een aanrader. In het boek Maangids zit namelijk ook de info uit Maanmatch verwerkt, maar dan nog zoveel meer. Ik heb de Maangids bij meerdere mensen getest (mensen die ik ken en mensen die ik niet ken) en echt iedereen kan zich volledig in z’n maan-zon combinatie vinden. Zo leuk! Het boek en de inhoud waren regelmatig gespreksonderwerpen met visite.

Maangids en Maanmatch worden uitgegeven door MUS Creatief. Andere uitgaven van deze uitgeverij zijn DromenduiderDe astrologie van liefde & sekskleurboek Luna en Bullet Journal Astrologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨