Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
TikTok Lucky Girl Syndrome uitleg: wat je moet weten over de #luckygirlsyndrome trend
0
Nieuws

TikTok Lucky Girl Syndrome uitleg: wat je moet weten over de #luckygirlsyndrome trend

Lucky Girl Syndrome - TikTok Trend uitleg

Regelmatig gaan er nieuwe lifehacks en tips rond op TikTok. Zo ook nu. Het Lucky Girl Syndrome, te vinden onder #luckygirlsyndrome. Als jij gelooft dat iets van jou is, dan zul je het ook ontvangen. Lees hier wat je moet weten over het TikTok Lucky Girl Syndrome!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Met deze methode, die niets anders is dan werken met de Wet van Aantrekkingskracht, ga je uit van het idee dat je aantrekt wat je aan wil trekken. Je dromen worden werkelijkheid. Lucky Girl Syndrome gaat uit van de Law of Assumption: de Wet van Aanname. Maak je eigen waanvoorstellingen (Be delusional) en je manifesteert jouw waarheid. Positieve gedachten geven een positieve uitkomst.

‘I’m a lucky girl’

Bij deze manier van manifesteren ga je er van uit dat jij zoveel geluk hebt dat je echt een winnaar bent: een lucky girl. Je moet dus het gevoel dragen dat je overal in wint en dat al het geluk van de wereld aan je zijde staat. En om dit kracht bij te zetten gebruik je bijvoorbeeld de affirmatie I’m a lucky girl.

Deze trend is populair gemaakt door Laura Galebe, die met onderstaande video uitlegt wat de Lucky Girl Syndrome methode is en wat het voor haar gedaan heeft.

@lauragalebe The secret is to assume and believe it before the concrete proof shows up. BE DELUSIONAL. #bedelusional #luckygirlsyndrome #affirmations #lawofassumption #manifestationtiktok #manifestingtok #lawofassumptiontok #manifestation ♬ original sound – Laura Galebe

#luckygirlsyndrome

Veel TikTok-gebruikers plaatsen hun eigen succesverhalen onder de hashtag #luckygirlsyndrome. Naast succesverhalen zijn er ook veel video’s te vinden van gebruikers die juist een succesverhaal bedenken als affirmatie. Vertel je verhaal en je trekt aan wat je wenst. Onder de Lucky Girl Syndrome video’s vind je comments zoals ‘Everything works out for me’, waarmee andere gebruikers affirmeren en hun positieve gedachten delen.

Werkt Lucky Girl Syndrome?

Er is geen wetenschappelijk bewijs of manifesteren of het gebruik van Lucky Girl Syndrome als methode daadwerkelijk werkt. Maar moet er wetenschappelijk bewijs zijn om te weten, te voelen, dat iets werkt? Zelf geloof ik er namelijk wel in. Energie trekt energie aan. Zit jij hoog in jouw energie en ga je uit van het positieve in je leven, dan zul je de wereld ook positiever ervaren en daardoor meer mogelijkheden zien. En dat geeft een sneeuwbaleffect: meer mogelijkheden zien en meer kansen pakken zorgt ervoor dat er meer deuren voor je openen. En zo gaat het maar door. Ook heb je met een positieve mindset het glas halfvol, in plaats van halfleeg. Dat geeft je over het algemeen een gelukkiger, fijner gevoel.

Heb jij ervaring met het gebruik van de Lucky Girl Syndrome TikTok trend? Laat het dan weten in de comments!

Meer TikTok trends lezen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.