Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele Powervrouw: Hanneke Peeters
0
Interviews, verhalen & columns

Spirituele Powervrouw: Hanneke Peeters

Spirituele Powervrouw: Hanneke Peeters

In dit artikel uit de Spirituele Powervrouw-reeks spreken we Hanneke Peeters: eigenaar van het platform Rock Your World en auteur van de boeken Rock Your Crystals en Rock Your Oils. Een creatieve ondernemer met een inspirerend verhaal! Lees je mee?

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Hi! Wat is je naam en wat is het wat je doet?

Hanneke Peeters, ik ben wellbeing expert, auteur, ondernemer, moeder van twee kids en veel meer. Met mijn holistische methode, waarin ik onder andere Ayurveda met Astrologie combineer, help ik vrouwen meer zelfverzekerd, energiek en (financieel) onafhankelijk in het leven te staan.

Waarom ben je hier (ooit) mee begonnen?

Zelf bleek een pittige periode in mijn leven het duwtje in de rug te zijn om op zoek te gaan antwoorden. Mijn pijn werd mijn fuel voor transformatie.

Wat is je favoriete (spirituele) manier van selfcare, en waarom?

Oh, heb je even? Mijn favoriete manier is mezelf de vraag stellen: wat heb ik vandaag nodig?

Je hebt een nieuw boek geschreven: Rock Your Oils. Vanwaar deze stap?

Net als kristallen zijn planten, kruiden en bloemen cadeautjes uit de natuur. Selfcare en wellbeing hebben alles te maken met het respecteren van je eigen natuur. Zowel kristallen als etherische olie zijn tools die je helpen de verbinding met je eigen natuur te versterken. Waar kristallen de zintuigen zien en voelen stimuleren, activeert olie reuk. Onze zintuigen spelen een giga rol in ons gevoel van wellbeing. Veel rituelen en routines uit de Ayurveda zijn gericht op het verzorgen van onze zintuigen, zodat we ons in balans voelen. Rock Your Oils was daarmee een logisch vervolg op Rock Your Crystals.

Wat mogen we nog meer van jou verwachten?

Zoveel! Ik hoop zeker nog een paar boeken meer te mogen schrijven en ons bedrijf (Rock Your World is van mij en mijn liefdespartner) uit te bouwen zodat we nóg meer mensen inspireren goed voor zichzelf te zorgen

Welke praktische tools, tips of rituelen wil je meegeven?

  1. Sluit bewust de dag af zodat je rustiger de nacht in kunt, dit kan heel simpel door een hand op je hart te leggen en daarmee de dag los te laten. Een etherische olie blend met lavendel helpt te unwinden.
  2. Onderzoek wat jouw persoonlijke ritme is en waar jij je het beste bij voelt. Vooral voor vrouwen is het belangrijk dat ze zich verdiepen in hun cyclus. Binnen Ayurveda weerspiegelt je cyclus je gezondheid. In het boek lees je meer over je cyclus en welke etherische olie je voor welke fase in je cyclus in zou kunnen zetten.
  3. Ga je voeten masseren! Vaak zitten we zoveel in ons hoofd dat daar het meeste energie in gaat zitten, denken is SUPERvermoeiend! Als je zoiets fysieks doet als het aanraken van je voeten, help je de energie van je hoofd naar je voeten te verplaatsen. Gebruik etherische olie van arveden en vetiver als hulpmiddel om verder te zakken.

Wat wil je verder nog kwijt?

STOP BEING SO AFRAID TO BE CONFIDENT!

Ga ervoor, juist als je het spannend vindt :).

Lees ook:

In de Spirituele Powervrouwen-reeks interviewen wij vrouwen die bezig zijn op ’t gebied van astrologie, spiritualiteit of de maan. Je leert over diverse werkzaamheden én kunt zelf aan de slag met de tips, tools & tricks die zij met jou delen! Wil je jezelf (of iemand anders) aanmelden voor een interview, lees dan dit artikel of vul meteen het interview-formulier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨