Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis 12:12 uur
0
Engelentekens

Spirituele betekenis 12:12 uur

Spirituele betekenis 12:12 uur

Zie je regelmatig 12:12 op de klok? Of volgt het getal 1212 jou? De engelen willen je wat vertellen en het is goed nieuws. Je leest hier over de spirituele betekenis van 12:12 en 1212!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

In dit artikel lees je over de spirituele betekenis van 12:12 en 1212. Deze getallen zijn engelengetallen. Dubbele cijfers die je als boodschap kunt zien. Het is een steuntje in de rug van het universum. Een bevestiging dat je op de juiste weg zit.

Je engelen willen je iets laten weten. Dat kunnen ze doen door een teken te sturen, bijvoorbeeld in de vorm van dubbele getallen. Het regelmatig zien van zulke tekens wordt ook wel synchroniciteit genoemd.

Als eerste breken we de getallen voor je op en lees je over de betekenis van 1, 2 en 12.

Engelengetal 1 gaat over je Hogere Zelf, je authentieke jij. Engelengetal 2 gaat over verbinding met anderen. Met getal 2 heeft de boodschap waarschijnlijk iets te maken met relaties (vriendschappen, familie, collega’s, tweelingzielen of andere zielsconnecties). Getal 12 gaat over het ontdekken van de levensles die je met anderen om je heen hebt. Het is een belangrijk getal in de (spirituele) wereld: er zijn twaalf maanden in een jaar en er zijn 12 tekens van de dierenriem.

Wat is nu de spirituele betekenis van het zien van 12:12?

Als je 12:12 ziet geeft dit aan dat de engelen jou op bepaalde gedachten, ideeën en inzichten willen brengen. Dit zal je helpen een verbetering aan te brengen in je eigen leven of dat van anderen om je heen. Je kunt dit versterken door middel van positieve affirmaties. Het maakt niet uit of je 1212 of 12:12 ziet, beide getallen dragen dezelfde energie.

Het kan maar zo zijn dat er groei in bepaalde relaties komt. De relatie met jezelf, maar dus ook de relatie met de mensen om je heen. Misschien wel met een tweelingziel of zielsconnectie. Getal 1212 moedigt je aan om door te gaan met het pad dat je bent ingeslagen.

Blijf licht en liefde brengen, dit zorgt voor genezing (van jezelf en anderen om je heen). Uiteindelijk kun je met jouw goede daden en woorden een ‘ripple effect’ hebben op alles. Er is maar één beweging nodig om iets in gang te zetten… Jij bent een heler en het universum erkent dit. Die wéét dit al – alleen jij mag het nu ook horen.

Vergeet niet om ook goed voor jezelf te zorgen. Je geeft veel energie weg, maar houd ook een deel bij je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨