Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Piep in je oor? Dit is de spirituele betekenis
0
Spiritualiteit

Piep in je oor? Dit is de spirituele betekenis

Piep in je oor? Dit is de spirituele betekenis

Wat is de spirituele betekenis van een piep in je oor? Een piep in je oor heeft meerdere betekenissen. In dit artikel lees je er meer over!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Spirituele betekenis tinnitus en oorsuizen

Een piep in je oor is een veelvoorkomend verschijnsel dat vele oorzaken en betekenissen kan hebben. In dit artikel gaan we niet in op de medische kant van een piep in je oor (of oorsuizen en tinnitus). Je leest hier over de spirituele interpretatie. Zoek vooral medische hulp als je dit nodig hebt, of als je twijfels hebt.

Een piep in je oor is een ascentiesymptoom

Het hebben van een piep in je oor, het maakt niet uit aan welke kant, is een fysieke manifestatie is van het ascensieproces. Daarom wordt het ook wel een een ascentiesymptoom genoemd. Wat bedoelen we met ascentiesymptoom? Een ascentiesymptoom is een proces waarin jij, jouw lichaam, zich aanpast aan de hogere energie en trillingen in de wereld. Dit komt vooral voor bij poortdagen en rondom de volle maan, wanneer de energie op aarde verhoogd is. Het hebben van een piep in je oor is een teken van spiritueel ontwikkelen.

Je gidsen en engelen willen je wat vertellen

Heb je een piep in je oor? Grote kans dat je gidsen, spirit en engelen jou wat willen vertellen. Het is een manier waarop ze jouw aandacht vragen, bijvoorbeeld wanneer je niet genoeg naar je eigen intuïtie luistert of andere signalen negeert.

Energetisch uit balans

Oeps – een piep in je linkeroor of rechteroor kan betekenen dat je energetisch uit balans bent. Eén of meer chakra’s zijn geblokkeerd en energie kan niet (meer) goed stromen.

Een piep in je oor als waarschuwingssignaal

Een piep kan een duidelijk waarschuwingssignaal zijn voor dreigend gevaar (gevaar in de breedste zin van het woord). Het is een boodschap van het universum om aandacht te besteden aan je intuïtie. Als jij voelt dat iets niet klopt, dan is dat ook zo. Sta even stil in het moment en probeer te bedenken wat dit dreigende gevaar kan zijn. Dit betekent niet een levensgevaarlijke dreiging, maar wel dat er -iets- staat te gebeuren.

Spiritueel ontwaken

Ben je jezelf spiritueel meer en meer aan het ontwikkelen, dan is een piep in je oor een teken dat je spiritueel ontwaakt. Je ontdekt meer en meer lagen van het geheel. Een piep in je oor geeft, ook hier weer als ascentiesymptoom, aan dat je jezelf ‘upgrade’. Een nieuwere versie van jezelf wordt.

Iemand denkt aan je

Dit is misschien wel de meest bekende betekenis van een piep in je oor: iemand denkt aan je of praat over je. Piept je linkeroor? Men zegt ook weleens ‘Hoe linker, hoe flinker’. Dit is een teken dat iemand positief over je denkt of praat. Piept je rechter oor? Dan is het ‘Hoe rechter, hoe slechter’. Dit is een teken dat iemand negatief over je denkt of praat.

Lees ook:

(2) Comments

  1. Joshua Reilman says:

    Betekend dreigend gevaar dreiging voor mijn leven?

    1. Goede vraag! Nee hoor, ik zal het nuanceren in het artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨