Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis 10:10 uur
0
Engelentekens

Spirituele betekenis 10:10 uur

Spirituele betekenis 10:10 uur

Zie je regelmatig nummer 1010 voorbijkomen of zie je vaak 10:10 op de klok? De engelen willen je wat vertellen. Je leest hier over de spirituele betekenis van 10:10 (en 1010)!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Engelengetal 1010 biedt begeleiding en ondersteuning vanuit de engelen en het universum. Je kunt 1010 bijvoorbeeld zien op een kentekenplaat, een bonnetje, een telefoonnummer of op de klok (in dit geval is het dan 10:10). Waar je engelengetal 1010 ook tegenkomt: dit getal heeft een betekenis.

Spirituele betekenis 10:10

Zie je vaak 10:10 op de klok? Dit wordt ook wel een spiegeluur genoemd: een dubbel uur. Als je dit herhaaldelijk ziet zónder dat je er naar zoekt, dan zit er een boodschap van de engelen voor je in.

Je engelen willen je iets laten weten. Dat kunnen ze doen door een teken te sturen, bijvoorbeeld in de vorm van dubbele getallen. Het regelmatig zien van zulke tekens wordt ook wel synchroniciteit genoemd.

De boodschap van de engelen bij 10:10 is dat je meer zelfvertrouwen mag krijgen, vooral op professioneel vlak. In en rond je werk.

Spirituele betekenis 1010

Nummer 1010 komt niet vaak voor, maar als je ‘m ziet, dan is dit goed nieuws! Je mag vooruitgang, vernieuwing en spirituele groei verwachten. De spirituele betekenis van 1010 geeft namelijk aan dat jij op de goede weg zit.

Engelengetal 1010 geeft aan dat je je hoofd mag opschonen. Er is teveel ‘rommel’ en overbodige balast in je hoofd. Dat maakt dat helder nadenken lastig kan zijn. Je bent bezig met het healen (genezen) van jezelf. Je focus ligt op jou en je wil voor jezelf verder ontwikkelen. Zorg er dus voor dat je zaken uit je hoofd krijgt.

Dit doe je bijvoorbeeld door alles op te schrijven op een papiertje en het vervolgens te verbranden. Een andere methode is elke gedachte die je kwijt wil, te visualiseren als zeepbel. Zie voor je hoe deze zeepbel, mét jouw gedachte erin, omhoog stijgt, uit je hoofd gaat en kapot spat (of gewoon wegzweeft; wat jij prettig vindt).

(1) Comment

  1. Ik zie altijd herhaald nummers, in vorm van tijd op mijn telefoon. Maar echt veel en vaak van ochtend vroeg tot savonds laat. Help!!! Intuitief zeer sterk.
    Graag jullie advies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨