Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is de spirituele betekenis van 1010 (en 10:10)
0
Engelen Numerologie

Dit is de spirituele betekenis van 1010 (en 10:10)

Dit is de spirituele betekenis van 1010 (10:10)

Zie je regelmatig nummer 1010 voorbijkomen of zie je vaak 10:10 op de klok? De engelen willen je wat vertellen. Je leest hier over de spirituele betekenis van 1010 (en 10:10)!

Engelengetal 1010 biedt begeleiding en ondersteuning vanuit de engelen en het universum. Je kunt 1010 bijvoorbeeld zien op een kentekenplaat, een bonnetje, een telefoonnummer of op de klok (in dit geval is het dan 10:10). Waar je engelengetal 1010 ook tegenkomt: dit getal heeft een betekenis.

Spirituele betekenis 1010

Nummer 1010 komt niet vaak voor, maar als je ‘m ziet, dan is dit goed nieuws! Je mag vooruitgang, vernieuwing en spirituele groei verwachten. De spirituele betekenis van 1010 geeft namelijk aan dat jij op de goede weg zit.

Engelengetal 1010 geeft aan dat je je hoofd mag opschonen. Er is teveel ‘rommel’ en overbodige balast in je hoofd. Dat maakt dat helder nadenken lastig kan zijn. Je bent bezig met het healen (genezen) van jezelf. Je focus ligt op jou en je wil voor jezelf verder ontwikkelen. Zorg er dus voor dat je zaken uit je hoofd krijgt.

Dit doe je bijvoorbeeld door alles op te schrijven op een papiertje en het vervolgens te verbranden. Een andere methode is elke gedachte die je kwijt wil, te visualiseren als zeepbel. Zie voor je hoe deze zeepbel, mét jouw gedachte erin, omhoog stijgt, uit je hoofd gaat en kapot spat (of gewoon wegzweeft; wat jij prettig vindt).

Zie je vaak 10:10 op de klok? Het zien van 10:10 heeft dezelfde spirituele betekenis als het zien van 1010.

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨