Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Kreeft – januari 2020
1
Maan Volle maan

Volle maan in Kreeft – januari 2020

Volle maan 2021 - VolleMaanKalender.nl

De eerste volle maan van 2020 staat vrijdag 10 januari in het teken Kreeft. Wat is de betekenis van de volle maan van januari 2020 voor jou?

De volle maan van vrijdag 10 januari is de eerste volle maan van het decennium en deze staat in het teken Kreeft. Kreeft is een waterteken en dat geeft aan dat met deze volle maan diepliggende emoties naar boven kunnen komen. Teken Kreeft staat voor zorgzaam en beschermend. Een Kreeft lijkt vaak verdiept in zijn of haar eigen wereldje, in gedachten verzonken. Het is een dagdromer, vaak introvert en ontzettend gevoelig. En dat zijn precies de eigenschappen die je tijdens de volle maan van januari 2020 gaat merken.

Ja, de volle maan van januari is geen makkelijke volle maan. Naast dat ‘ie in Kreeft staat, en dus diepliggende emoties mee gaat brengen, is er ook een gedeeltelijke maansverduistering. En dat kan zorgen voor conflicten: werk versus prive, wat je nodig hebt versus wat je wil, etc. die energie kosten. Denk er goed over na: in welke richting moet je leven gaan?

Ondanks de (emotionele) ‘zwaarte’ van deze volle maan in januari, is het een juist een mooie kans om goed naar jezelf te luisteren. Zie het als een ui, die je laagje voor laagje afpelt voordat je bij de sterke kern komt. En hoe goed dat je 2020 begint met een flinke dosis zelfkennis? Let’s go! Feel the fear and do it anyway.

Bekijk hier het overzicht van alle volle manen van 2020.

With freedom, books, flowers and the moon

who could not be happy?

Oscar Wilde

Wil je meer lezen over de maancyclus en hoe deze op jou van invloed is? Of wil je leren hoe je iedere nieuwe maan en iedere volle maan kunt interpreteren voor jezelf? Lees dan het boek ‘Leven met de maan‘. Een absolute must-have voor iedereen die zichzelf – en de maancyclus – beter wil leren kennen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨