Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Het orakel van de maan
0
Maan Orakel Shop

Review: Het orakel van de maan

Review: Het orakel van de maan

Yasmin Boland, auteur van de bestseller Leven met de Maan, maakte naast haar populaire boek ook een kaartendeck: Het orakel van de maan. Wil jij weten of Het orakel van de maan een deck voor jou is? Lees dan deze review!

Dat ik fan ben van de maan, mag duidelijk zijn. Nadat ik het boek Leven met de Maan las viel er veel op z’n plek. Mijn liefde voor de maan werd alsmaar groter en deze site zag het levenslicht. Vanzelfsprekend mocht Het orakel van de maan niet in mijn collectie ontbreken. Met veel plezier deel ik dan ook mijn enthousiaste mening!

De energie van de maan gebruiken

De maan is ontzettend krachtig. Ze heeft invloed op onze nachtrust, onze vruchtbaarheid en ons humeur. Ze geeft energie. De maan staat in een cyclus in diverse maanfasen en tekens. Ze gaat door elk teken van de dierenriem. En afhankelijk van in welk teken ze staat, geeft ze een bepaalde kracht mee.

Met de 44 geïllustreerde orakelkaarten uit Het orakel van de maan leer je de mystieke kracht van de maan in jouw voordeel te gebruiken voor onder andere heling, begeleiding en bescherming. In het bijbehorende boekje ontdek je de betekenis van iedere kaart en hoe de maan een oplossing kan bieden voor jouw specifieke vraag of situatie. Maak je je zorgen om de toekomst of moet je een belangrijke beslissing nemen? Vraag dan raad aan de kaarten en laat de wijsheid van de maan je gids zijn.

Review: Het orakel van de maan

Het orakel van de maan kaarten

In Het orakel van de maan deck vind je kaarten van…

 • Alle acht maanfasen
 • Nieuwe maan in de twaalf tekens
 • Volle maan in de twaalf tekens
 • Eclipsen
 • Kruizen
 • Maansknopen

En nog een aantal losse specials, zoals Blauwe maan en Supermaan.

Het orakel van de maan gebruiken

Je kunt Het orakel van de maan op meerdere manieren gebruiken. Ik licht graag twee manieren voor jullie uit.

 1. Je schudt de kaarten en trekt op gevoel een kaart; dit is de boodschap voor jou.
 2. Je zoekt de kaart die hoort bij de nieuwe maan/volle maan/maanfase en het teken; dit is de boodschap voor jou.
Volle maan reading voorbeeld

Bij een volle maan reading pakken we de maan-kaart die past bij de huidige maan en leggen we de getrokken kaarten daar dan onder. Bovenstaand voorbeeld is uit een volle maan in Waterman reading. De energie van de volle maan in Waterman is ‘Laat de wereld zien wie je echt bent’. De kaarten daaronder geven de persoonlijke boodschap aan de ontvanger mee.

Natuurlijk heb ik voor deze review ook een kaart getrokken. Ik gebruik voor nu de eerste manier, maar in de maandelijkse nieuwe maan en volle artikelen op deze site maak ik gebruik van de tweede manier.

Review: Het orakel van de maan

Eerste kwartier: je toewijding wordt beproefd

Als de maan in het Eerste Kwartier staat is het de tijd om ervoor te gaan. In deze fase bouwt de maan op richting volle maan. Deze dagen kunnen voelen als uitdaging. Kun je ‘t wel? Wil je niet teveel? Deze fase kunnen obstakels op je pad komen. Die zijn er om je te testen.

De kaart uit Het orakel van de maan bevestigt deze energie. Je bent halverwege je doel, maar er kan nog wel een obstakel op je pad komen. Vertrouw op jezelf en je eigen kunnen.

Bekijk ook de slideshow hieronder voor een impressie van het deck.

 • Review: Het orakel van de maan
 • Review: Het orakel van de maan
 • Review: Het orakel van de maan
 • Review: Het orakel van de maan
 • Het Orakel van de Maan - VolleMaanKalender.nl
 • Review: Het orakel van de maan
 • Review: Het orakel van de maan
 • Review: Het orakel van de maan

Dit deck is een leuke aanvulling op de andere kaarten die je (mogelijk) al in je bezit hebt. De kaarten zijn te gebruiken als ‘aanduiding’ per maan of maanfase, maar je kunt er ook een boodschap uithalen door ze te schudden en er dan eentje uit te halen. De kaarten zijn mooi vormgegeven en het bijbehorende boekje biedt genoeg informatie. Wel zijn de kaarten glossy. Iets dat ik echt wel mooi vind, maar wat (met name als je het deck net nieuw hebt) voor mij lastig werkt met schudden. Een mooie 4*, omdat dit voor iedere liefhebber van de maan én orakel een musthave is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨