Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Betekenis van Zwaarden in Tarot
0
Tarot

Betekenis van Zwaarden in Tarot

Betekenis van Zwaarden in Tarot

Ben je op zoek naar de betekenis van Zwaarden in Tarot? Je vindt hier de uitleg en symboliek van de Zwaarden kaarten!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Zwaarden worden geassocieerd met element Lucht. Dit kun je terugzien in wolken, de wind, lucht, de windrichtingen, vogels, maar ook aan communicatie-items zoals een telefoon en computer. Of in scherpe voorwerpen, zoals messen en glas. Sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal en Waterman horen bij Zwaarden in tarot.

Zwaarden staan symbool voor de het mentale, het rationele en het logische. Hierbij hoort ook communicatie en gedachtengang. Krijg je Zwaarden in je tarot lezing? Zwaarden kunnen verwijzen naar een strijd of conflict en duiden op een behoefte om beslissingen te nemen. Ook kunnen Zwaarden in de lezing betekenen dat je je los wil maken van bindingen/relaties uit het verleden.

Daarnaast staan zwaarden in tarot voor moed, kracht, waarheid, communicatie, confrontatie, argumentatie, denken en rechtvaardigheid. Maar ook voor veroordeling, angst of verwarring en oppervlakkigheid.

Wil je een tijdspad koppelen aan je lezing en heb je Zwaarden? Zwaarden staat voor Herfst. Daarnaast staat Zwaarden voor windhoek Oost.

Vragen die je jezelf zou kunnen stellen als er Zwaarden kaarten in je lezing naar voren komen:

  • Waar zijn mijn gedachten op gericht?
  • Voor welk besluit sta ik?
  • Welke spanning of welk conflict mag ik zien op te lossen?
  • Welke veranderingen mogen worden doorgevoerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨