Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Contact met spirituele gidsen
0
Shop

Review: Contact met spirituele gidsen

Review: Contact met spirituele gidsen

Ben jij ook zo benieuwd wat spirituele gidsen zijn en hoe je nu écht contact met ze kunt leggen? In dit boek legt Pamela Kribbe – of eigenlijk haar spirituele gids Jeshua – uit hoe je contact legt met spirituele gidsen én wat je mag verwachten. Lees hier onze review!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Het boek Contact met spirituele gidsen is geschreven door Pamela Kribbe, auteur en spiritueel healer. Eigenlijk is bijna het hele boek een gechannelde boodschap die zij binnenkreeg via haar spirituele gids Jeshua. Een gechannelde boodschap is een boodschap die je ontvangt via je gidsen (via channelings). Dat maakt dit boek gelijk een praktijkvoorbeeld van hoe je contact kunt hebben met je spirituele gidsen. In deze review zal ik zo nu en dan ook aanhalen dat ‘Jeshua (be)schrijft’, omdat ik dat beter vind passen.

Wat zijn spirituele gidsen?

Spirituele gidsen zijn intelligente wezens van licht die ons begeleiden tijdens ons aardse leven en ons voorzien van steun en bemoediging. Bewust contact ervaren met je gidsen geeft inzicht en troost. Ze zijn altijd om je heen.

Jeshua is de spirituele gids van auteur Pamela Kribbe. Jeshua schrijft in het boek in de jullie-vorm, als spiritueel gids richting ons hier op aarde. Het is zijn missie om het licht en de liefde in onszelf naar boven te halen. Ons te herinneren wie we zijn. Het zit misschien wel diep verborgen in onszelf, maar het is er wel.

Voor wie is het boek Contact met spirituele gidsen?

Contact met spirituele gidsen is voor iedereen dit wil weten wie gidsen zijn, hoe gidsen contact leggen en hoe je dit zelf kunt doen. Het is geschreven vanuit het perspectief van Jeshua, de gids van Pamela Kribbe. Het boek gaat over bewustwording, bewustzijn en innerlijke groei.

In het boek vind je in totaal tien gechannelde boodschappen van Jeshua, met elk een ander thema. Je kunt het boek per hoofdstuk lezen en vervolgens wegleggen. Het is een boekje dat je pakt wanneer je behoefte hebt aan informatie of een steuntje in de rug. Of juist een fijne boodschap. Daarnaast zitten er ook oefeningen in.

Review

Contact met spirituele gidsen krijgt van mij 3*. Dat is niet een hoog cijfer, maar ook zeker geen laag cijfer. Waarom? Ik vond het zelf lastig om door het boek heen te komen en legde het regelmatig even weg om wat anders te lezen. Het is een makkelijk boek voor als je al meer bezig bent met gidsen en entiteiten. Ben je beginner (net zoals ik), dan kan het mogelijk zwaar zijn om alle informatie tot je te nemen. De materie resoneerde niet altijd met mij. Ik ben nog niet ‘zo ver‘, als je snapt wat ik daarmee bedoel.

Dit is natuurlijk mijn eigen mening! Het boek zit verder goed in elkaar en de inhoud klopt van begin tot eind. Spreekt het onderwerp je aan, dan kun je altijd kijken of dit boek (en de andere boeken van Pamela Kribbe) bij je passen. Andere boeken van deze auteur zijn Gesprekken met Jeshua en Bezield leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.