Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Boogschutter in het derde huis
0
Astrologie

Boogschutter in het derde huis

Boogschutter in het derde huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Boogschutter in je derde huis? Lees hier wat de betekenis is van Boogschutter in het derde huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Boogschutter in het derde huis hebt.

Het derde huis in astrologie is primair het huis van communicatie. Het gaat om hoe je praat, luistert en denkt. Het is ook hoe jij overkomt als jij praat, afhankelijk van in welk teken dit huis bij jou staat. Naast communicatie gaat dit huis ook over je dagelijks leven en mensen in je omgeving, zoals broers en zussen en buren. En hoe je met hen omgaat en communiceert. Ben je iemand die graag een kopje koffie doet bij de buren, of liever niet?

Boogschutter derde huis

  • Positieve kenmerken: Energiek en charmant.
  • Negatieve kenmerken: Onverantwoordelijk en besluiteloos.
  • Advies: Blijf goed je relaties met anderen onderhouden.

Ben je geboren met Boogschutter in het derde huis, dan heb je een sterke levensfilosofie en kun je gedachten en ideeën goed uiten. Je hecht veel belang aan sociale zaken en wil graag bijdragen aan het grotere goed. Je bent zorgzaam, avontuurlijk en praat graag met mensen uit andere delen van de wereld/andere culturen/andere idealen.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.