Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Chiron twaalfde huis: wat betekent deze plaatsing?
0
Astrologie

Chiron twaalfde huis: wat betekent deze plaatsing?

Heb jij Chiron in het twaalfde huis in je geboortehoroscoop? Dit is een bijzondere plaatsing. Lees hier alles over Chiron twaalfde huis.

Heb jij Chiron in het twaalfde huis in je geboortehoroscoop? Dit is een bijzondere plaatsing. Lees hier alles over de energie van Chiron twaalfde huis.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

De plaatsing van Chiron in het twaalfde huis van je geboortehoroscoop geeft aan dat je een diep begrip hebt van spiritualiteit en het onderbewustzijn. Het zegt zelfs dat je het vermogen hebt om er (bewust) toegang toe te krijgen. Deze plaatsing wijst er op dat je je eigen innerlijke pijn kent, maar het misschien moeilijk vindt om die uit te drukken. Je kunt sterk de neiging hebben om je eigen gevoelens en emoties te onderdrukken. Als iemand vraagt hoe het met je gaat, antwoord je standaard ‘goed’. Je hebt met Chiron in het twaalfde huis een grote interesse in psychologie en de werking van de geest. Het liefst ontdek je alles over (onder)bewustzijn en hoe mensen werken.

En daarover gesproken… Met Chiron in het twaalfde huis ben je sterk empathisch. Je kunt de emoties van anderen goed aanvoelen, maar ook de sfeer in een ruimte voel je feilloos aan. Je hebt een sterke band met spiritualiteit en je voelt je dan ook aangetrokken tot zaken zoals meditatie, yoga en tarot.

Aan de andere kant kan Chiron in het twaalfde huis betekenen dat je worstelt met een gevoel van isolatie en onbegrip. Je voelt je niet altijd verbonden met de mensen om je heen. Verslavingen liggen op de loer.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨