Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Miracle Morning yoga om je dag te starten
0
Alles voor mama Health & happiness Yoga

Miracle Morning yoga om je dag te starten

5 minuten Miracle Morning yoga

Ken je het Miracle Morning-principe al? In het kort: dit is een ochtendroutine voor jezelf, nog voordat de rest van het huis wakker is. Je staat er dus eerder voor op. In dit artikel vind je een korte Miracle Morning yoga-sessie van slechts 5 minuten om je dag positief te starten.

Waarom zou je eerder opstaan, hoor ik je zeggen? Nou, vooral voor mama’s kan een half uur of uur voor jezelf in de ochtend heerlijk zijn. Tijdens dat moment, die Miracle Morning, heb jij de touwtjes in handen. Dit moment in de ochtend zet de basis voor jouw dag. Je beslist hoe iedere stap jou dichter bij jouw droomleven brengt.

Wil je je fitter en energieker voelen? Deze yogasessie duurt slechts 5 minuten, maar het effect werkt de hele dag door. Juist omdat je de dag start met beweging, wil je dit niet de rest van de dag ‘teniet’ doen door ongezond te leven.

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨