Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De energie van Juno in Ram (januari – maart 2023)
0
Transits

De energie van Juno in Ram (januari – maart 2023)

De energie van Juno in Ram (12 januari 2023)

Donderdag 12 januari 2023 gaat Juno in Ram. Juno is een asteroïde. Dit is een vurige plaatsing, want Juno in Ram kan een ‘strijd’ geven binnen je relatie over wie het meest dominant is. Juno in Ram geeft passie, maar het kan ook verbranden. Lees hier over de energie van deze transit!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Juno is de asteroïde die over relaties, toewijding en het huwelijk gaat. Ram is een assertief, ambitieus en energiek teken. Met de plaatsing van Juno in Ram, vanaf 12 januari 2023, zullen deze eigenschappen alles op liefdesgebied beïnvloeden. Het gaat hierbij niet om de invloed op singles of mensen die net aan het daten zijn, maar om relaties waar een verbinding in zit. Bijvoorbeeld een verbinding in de vorm van een verloving, huwelijk, kind(eren) of huis.

Vrijheid

Juno gaat dus over relaties. Eén van de onderwerpen die daarbij hoort is de machtsverhouding binnen je relatie. Met Juno in Ram heb je namelijk een sterk verlangen naar onafhankelijkheid en autonomie binnen je relatie. Je hebt mogelijk behoefte aan ruimte en vrijheid. Je wil meer je eigen ding doen en meer je eigen pad volgen.

Dat doet niet af aan je relatie. Die kan er juist alleen maar sterker van worden. Nu is de tijd om uit te spreken waar jij meer ruimte voor jezelf wil. Bijvoorbeeld om te kunnen sporten, je hobby’s/passie te volgen of door juist even helemaal niets te doen. Als je kinderen hebt zul je deze behoefte misschien nog wel veel meer voelen (I know I do).

Passie in je relatie

De andere kant van Juno in Ram is het vuur van Ram dat mee wordt gebracht in je relatie. Je hebt ineens veel meer zin (en dan weet je wel waar we het over hebben) en je voelt je sexy’er dan de afgelopen maanden. Tijd om te experimenteren met wat nieuws. Tijd om een beetje pit in jullie relatie te brengen. En diepgang. Misschien is deze Tantra Seks Kaartenset iets om uit te proberen? Tantra seks komt uit het oude Oosten. Het is een vorm van mystieke seks, waarbij het belangrijk is dat er een intieme band is op meerdere niveaus. Ideaal om jullie vuurtjes met elkaar te versmelten.

Balans

En daarbij kom ik op het volgende punt… Je las het in de intro al: Juno in Ram kan een ‘strijd’ geven binnen je relatie over wie het meest dominant is. Je voelt sterk de behoefte aan balans (en je partner waarschijnlijk ook). Dit geldt voor alles in je relatie; het huishouden, de kinderen, op financieel gebied… Dus kijk – en voel – waar dit uit balans is en heb eventueel een goed gesprek met je partner. De boel ophelderen is noodzakelijk én fijn om verder te kunnen. Zorg voor een open gesprek waarbij ‘niks te gek is’ en denk na over je bewoording. Het is niet de bedoeling dat jullie van dit gesprek een machtspel maken. Dat laatste kun je op een andere plek wel terug laten komen ;-), maar niet in dit gesprek…

Juno blijft in Ram tot en met 11 maart 2023. Daarna gaat Juno in Stier. Daarover later meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨