Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Zo kun je je Mars berekenen (via je geboortehoroscoop)
0
Astrologie Mars

Zo kun je je Mars berekenen (via je geboortehoroscoop)

Mars berekenen

Wat drijft jou? Wat maakt jou enthousiast en wat maakt je boos? En ook: hoe uit je die woede dan? Instinct en drive: dat is waar planeet Mars in astrologie allemaal omdraait. Wil je je Mars berekenen? Check dan de plaatsing in je geboortehoroscoop. Dit is hoe.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van de mogelijkheden die jij als persoon in je hebt. Je berekent je geboortehoroscoop aan de hand van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De stand van de planeten op dat exacte moment en op die exacte plek bepalen wie jij bent, hoe jij reflecteert op de wereld en hoe de wereld jou ziet. ✨

Mars is één van de planeten die je kunt berekenen. Je Mars is hoe strijdlustig en vastberaden je bent. En als je je teken in Mars weet, kun je opzoeken hoe de energie van dat teken in Mars is.

Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken! Aan de hand van die pagina kun je ook meteen kijken hoe de andere planeten in jouw geboortehoroscoop staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.