Nieuwe maan 2023 overzicht

De nieuwe maan 2023; wanneer is deze? In deze nieuwe maan kalender 2023 vind je een handig overzicht wanneer de nieuwe maan is, in welk sterrenbeeld de nieuwe maan staat en wat de betekenis is.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De nieuwe maan is de eerste fase van de maancyclus, daarom staat de nieuwe maan voor een nieuw begin en nieuwe projecten. Het is een tijd om intenties te zetten en plannen te maken voor de toekomst. Het is ook een periode om na te denken over het verleden en alle negativiteit en dingen die jou niet langer dienen los te laten. Tijdens de nieuwe maan mag je naar binnen keren; houd de focus op jezelf en jouw binnenwereld. Meditatie, zelfreflectie en vormen van zelfzorg zijn goed om te doen tijdens de nieuwemaanfase.

Wil je positieve verandering in je leven, dan is de nieuwe maan een goed startpunt.

Nieuwe maan 2023

Wanneer is de Nieuwe Maan? Hierbij het volledige overzicht.

Waar staat een nieuwe maan spiritueel voor?

Een nieuwe maan staat voor een nieuw begin. Het is de tijd om bewust te worden van je wensen, dromen en doelen. Het is een krachtige tijd om intenties te zetten, doelen te stellen en plannen te maken voor de toekomst. Het is een moment om oude gewoontes en patronen los te laten en ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. De nieuwe maan betekent ook al je innerlijke kracht verzamelen en je energie richten op wat je wilt bereiken. Ga met de nieuwe maan de natuur in en merk op wat dit met je doet. Een nieuwe maan symboliseert groei en verandering.