Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd Weegschaal cusp
0
Sterrenbeeld

Maagd Weegschaal cusp

Maagd Weegschaal cusp

Ben jij geboren op 19 september, 20 september, 21 september, 22 september, 23 september of 24 september? Dan val je binnen de Maagd Weegschaal cusp: enkele dagen die de overgang van het ene teken naar het andere teken markeren. Je hebt één van beide tekens officieel als sterrenbeeld volgens je geboortehoroscoop, maar je hebt de energie van zowel Maagd als Weegschaal in je. Je leest hier over de betekenis van Maagd Weegschaal cusp.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Maagd is een aardeteken. Ze is analytisch, voorzichtig en geordend. Een teken dat alles graag gestructureerd voor zich ziet (hoewel de realiteit ook echt wel anders kan zijn). Maagd heeft vaak een wat serieuzer imago. Dat is niet per se hoe ze zich van binnen voelen, maar wel hoe anderen hen zien. Wees flexibel en toon wat vaker je kwetsbare kant. Dat zal je goed doen én het breekt de ‘muur’ tussen jou en de ander.

Weegschaal is een luchtteken. Ze is liefdevol, zoekt balans en houdt van mooie dingen. Een teken dat overal de schoonheid van kan inzien: bloemen langs de weg, de geur van verse was… Ze staan voor gerechtigheid (en houden dus absoluut niet van onrecht!), maar kunnen soms moeilijk keuzes maken. Ze willen niemand teleurstellen, dus een kant kiezen is lastig. Daarnaast begrijpen ze ook daadwerkelijk beide kanten van een verhaal. Soms is Weegschaal wat te streng voor zichzelf – dat hoeft écht niet. Wees zo liefdevol naar jezelf als dat je voor anderen bent.

Ben ik Maagd of ben ik Weegschaal?

– een veelgestelde vraag

Maagd Weegschaal cusp betekenis

Als jij geboren bent op 19 september, 20 september, 21 september, 22 september, 23 september of 24 september dan val je binnen de Maagd Weegschaal cusp. Schoonheid – en alles wat de zintuigen streelt – houden jou bezig. Denk hierbij aan mensen, kunst, objecten of woorden.

Maagd is een idealistisch teken dat perfectie nastreeft en op de kleinste details let. Dat betekent dat je gauw kunt vervallen in perfectionisme en alleen het beste van het beste wil. Maar wat is het beste van het beste? Weegschaal houdt van schoonheid. De combinatie Maagd Weegschaal betekent dat je op zoek gaat naar perfectie. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor jou. Soms kan dit jou in de weg staan (lees: je bent te kritisch) en mag je best een stapje terug nemen. Het draait namelijk niet alleen om het fysieke. Daarnaast verwacht je van mensen in je leven (partners, collega’s, vrienden) dat zij ook deze hoge standaard hanteren. Dit is vaak niet zo; ieder bekijkt de wereld vanuit eigen perspectief.

Wat jij hebt is een goede visie. Je weet wat je wil en hoe je het wil. Dat kan je ver brengen in het (zakelijk) leven. Je hebt de drive om je droom werkelijkheid te laten worden én je weet hoe je dit moet verpakken.

Een tip voor jou: Niet alles draait om uiterlijk vertoon. Ook al kun je overal de (fysieke) schoonheid van inzien, soms mag je verder kijken dan dat. Je kunt snel dwangmatig worden, probeer wat meer los te laten en minder controle uit te oefenen. ‘Verwaarloos’ je spirituele kant niet, dit hoort bij jou.

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨