Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd in het tweede huis
0
Astrologie

Maagd in het tweede huis

Maagd in het tweede huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Maagd in je tweede huis? Lees hier wat de betekenis is van Maagd in het tweede huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het tweede huis hebt.

Het tweede huis in astrologie is het huis van geld, bezit en waardering: dit gaat over waar jij waarde aan hecht. Het is ook de directe energetische verbinding tussen je zelfwaardering en geld. Hoe schat jij jezelf, jouw talenten en diensten in?

Maagd tweede huis

  • Positieve kenmerken: Grappig, charmant en ruimdenkend.
  • Negatieve kenmerken: Machiavellistisch.
  • Advies: Laat oppervlakkigheid en bekrompenheid buiten je vriendenkring.

Als Maagd bij jou in het tweede huis staat betekent het dat je praktisch ingestoken bent. Hiermee verdien je ook je geld. De manier waarop je geld verdient is óf met je handen, óf je hebt je werk slim ingedeeld. Denk aan relatief weinig uren werken voor een goed loon. Je kunt ook diverse bronnen met passief inkomen hebben (en onderhouden). Ook budgetteren is jouw ding. Je zult dan ook niet gauw met geldzorgen zitten.

Je besteedt aandacht aan details en respecteert regels. Dat maakt jou nauwgezet en nauwkeurig. Voor werkgevers een fijne werknemer en als ondernemer iemand die precies weet wat ‘ie aan het doen is.

Soms ben je wat oppervlakkig en kun je bekrompen reageren. Dit heeft te maken met je rationele insteek. Doe dit niet bij je geliefden (familie, vrienden). Zij prikken toch wel door je heen.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨