Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd in het derde huis
0
Astrologie

Maagd in het derde huis

Maagd in het derde huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Maagd in je derde huis? Lees hier wat de betekenis is van Maagd in het derde huis.

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het derde huis hebt.

Het derde huis in astrologie is primair het huis van communicatie. Het gaat om hoe je praat, luistert en denkt. Het is ook hoe jij overkomt als jij praat, afhankelijk van in welk teken dit huis bij jou staat. Naast communicatie gaat dit huis ook over je dagelijks leven en mensen in je omgeving, zoals broers en zussen en buren. En hoe je met hen omgaat en communiceert. Ben je iemand die graag een kopje koffie doet bij de buren, of liever niet?

Maagd derde huis

  • Positieve kenmerken: Overtuigend en plichtsgetrouw.
  • Negatieve kenmerken: Kritisch en defensief.
  • Advies: Als je met anderen communiceert, doe dit dan met geduld en vriendelijkheid. Zo verkrijg je de beste resultaten.

Heb jij Maagd in je derde huis? Dan ben je nauwkeurig. Vooral als je spreekt of schrijft. Je kunt je gedachten makkelijk uiten en zit vol ideeën, waar je graag over praat. Je bent praktisch en pragmatisch en plant ’t liefst veel al van tevoren. 

Je kunt je echter druk maken over kritiek die op je geleverd wordt. Het liefst doe je alles perfect en als dat door anderen niet wordt gezien, vind je dat vervelend. 

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨