Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw in het achtste huis
0
Astrologie

Leeuw in het achtste huis

Leeuw in het achtste huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Leeuw in je achtste huis? Lees hier wat de betekenis is van Leeuw in het achtste huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Leeuw in het achtste huis hebt.

Het achtste huis in astrologie is het huis van dood, wedergeboorte en seks. Maar ook van taboes en zaken waar je niet graag over praat. Het werd vroeger gezien als een wat ‘sinister’ huis, maar juist als je begrijpt dat wedergeboorte belangrijk is, valt het sinistere grotendeels weg. Daarnaast is 8 in numerologie het getal van zaken doen, ondernemen en bedrijvigheid.

Leeuw achtste huis

  • Positieve kenmerken: Vastberaden, intuïtief en ijverig.
  • Negatieve kenmerken: Ontwijkend en minder flexibel.
  • Advies: Zorg goed voor je hart: voorkom zaken die je van streek maken.

Met Leeuw in je achtste huis ben je een genereus type. Leeuw geeft graag (en ontvangt graag), maar met deze plaatsing heb je liever – zakelijk gezien, maar ook in een relatie – de touwtjes in handen als het gaat om gezamenlijke financiën. Bij voorkeur beheer jij de rekeningen zelf.

Je bent energiek, assertief en moedig. Misschien heb je dat zelf niet eens door omdat dit voor jou heel normaal gedrag is. Dit speelt ook door in bed, waar je óók graag de touwtjes in handen hebt.

Angst voor het nieuwe ken je niet; veranderingen vind je prima. Maar je moet er wel vooraf al in meegenomen zijn. Is dat niet zo, dan kun je best star reageren.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.